Αιγυπτιακή Χαρτομαντεία – Οι αισθηματικές απουσίες θα μετρηθούν!

Αιγυπτιακή Χαρτομαντεία. Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις…

 

Αναλυτικές προβλέψεις για 1 – 2 εβδομάδες:

Κριός: Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΙ

Στο παρόν σας έχετε πολλά άτομα που πολιορκούν την καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα σας κάνει και αισθάνεστε όμορφα. Προσοχή στην τελική σας επιλογή.

Ταύρος: ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕ 2 ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ

Οι ημέρες έχουν ένα βαρύ πρόγραμμα για εσάς και σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξετε τον χρόνο σας πως θα τον μοιράσετε. Εσείς που είστε σε σχέση, μάλλον σας έρχονται και κάποια παράπονα.

Δίδυμοι: ΠΑΙΔΙΑ – ΣΥΖΥΓΟΙ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αυτά που έχουν συμβεί τα  ο τελευταίο χρονικό διάστημα στην σχέση σας, είναι αδιανόητα για εσάς. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να μιλήσετε μέχρι να βρεθούν οι λύσεις.

Καρκίνος: ΜΕΓΑΛΗ – ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΜΜΟΣ

Πολλές οι προσκλήσεις, από τους φιλικούς σας κύκλους. Τώρα χρειάζεται να δώσετε και σε αυτούς παραπάνω χρόνο, μιας και δεν έχετε κάτι άλλο να τραβάει την προσοχή σας.

Λέων: ΤΑ 7 ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Η επανασύνδεση που ζητάει ο πρώην σας, μάλλον σας βρίσκει αδιάφορους! Η ζωή προχωράει και εσείς ήδη έχετε βρει εκ νέου τις ισορροπίες. Πιθανόν και κάτι άλλο να σας έχει τραβήξει την προσοχή.

Παρθένος:  ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Μην βιάζεστε να δώσετε ευκαιρία σε κάποιον που πιο παλιά σας έχει πληγώσει. Το πιο πιθανόν είναι να το κάνει και πάλι. Ζυγίστε καλύτερα αυτά που σας προσφέρονται.

Ζυγός: Ο ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ

Όσα και να έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας,  σας έχουν χαλάσει την διάθεση και μάλλον τώρα θα πρέπει από την δική σας την μεριά να δράσετε έτσι ώστε οι αισθηματικές ισορροπίες να κάνουν την εμφάνιση τους.

Σκορπιός: Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ – ΝΕΡΟ 

Αυτήν την εποχή έχετε πολλά που θα πρέπει να λύσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ξέρετε ότι έχετε τα δικά του προβλήματα, αλλά σίγουρα έχει έρθει η ώρα για να πάρετε αποφάσεις.

Τοξότης:  ΣΤΑΜΝΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Το συντροφικό σας έτερο, έχει κάποιες ανακοινώσεις να σας κάνει και μάλλον θα πρέπει να τις ακούσετε πολύ σοβαρά. Σαφώς και μπορείτε να συμπληρώσετε τις δικές σας.

Αιγόκερως: ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ Ο  ΗΛΙΟΣ

Το συντροφικό σας έτερο, έχει κάποιες ανακοινώσεις να σας κάνει και μάλλον θα πρέπει να τις ακούσετε πολύ σοβαρά. Σαφώς και μπορείτε να συμπληρώσετε τις δικές σας.

Υδροχόος: Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Όλες σας οι σκέψεις είναι γύρω από τα αισθηματικά σας, που έχουν μείνει ακίνητα για μήνες τώρα. Μέσα στο δεύτερ15ήμερο του Μαΐου θα δεχτείτε μια αναπάντεχη ερωτική εξομολόγηση.

Ιχθείς: ΠΙΘΑΡΙ ΜΕ ΛΑΦΥΡΑ

Αφήστε όλες τις παλιές και άχαρες σας αναμνήσεις, να λήξουν πια από το μυαλό σας. Προσεχώς θα έχετε προσεγγίσεις από νέα άτομα που θα σας γοητεύσουν τα μέγιστα.