Αριθμός Πορείας Ζωής και Αγάπης κάθε Ζωδίου

Προσθέτετε συνολικά και μεταξύ τους, όλα τα ψηφία της ημερομηνίας, του μήνα και της πλήρης χρονολογίας που έχετε γεννηθεί… και μέχρι να φτάσετε σε ένα μονοψήφιο νούμερο.

Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί στις 26 / 04 /1976 προσθέτετε όλα τα επιμέρους ψηφία:

2+6+4+1+9+7+6= 35 και στην συνέχεια  3+5 = 8…άρα ο Αριθμός Πορείας Ζωής και Αγάπης είναι το 8.

Προβλέψεις για το επόμενο 3μηνο:

ΑΘΡΟΙΣΜΑ  – 1

Ξέρετε ότι ο πρώην σας, ακόμη σας αναζητά. Εντός της νέας εβδομάδας -10/05, θα τον δείτε και μάλλον θα ακούσετε πράματα που θα σας εκπλήξουν.

 

ΑΘΡΟΙΣΜΑ  – 2

Πολλές οι υποχρεώσεις και τα τρεξίματα που θα έχετε αυτό το διάστημα, αλλά τουλάχιστον δεν θα αφήσετε εκκρεμότητες για την περίοδο αυτή. Οι έρωτες θα σας ανανεώσουν. 

ΑΘΡΟΙΣΜΑ  – 3

Δεν είναι και η καλύτερη σας φάση. Υπάρχουν αρκετά μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, που έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν. Μιλήστε άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.

ΑΘΡΟΙΣΜΑ  – 4

Θέλετε να αφιερώσετε όλον τον Μάιο, σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ειδικά εσείς που είστε ερωτικά ακόμη μόνοι σας, ίσως και μια νέα γνωριμία να σας δελεάσει.

ΑΘΡΟΙΣΜΑ  – 5

Οικονομική άνεση θα υπάρξει για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε, όλα αυτά τα σχέδια που έχετε κατά νου. Ο σύντροφος σας, θα σας υποστηρίξει σε όλα.

 

ΑΘΡΟΙΣΜΑ  – 6

Οι αλλαγές που επιθυμείτε να υιοθετήσετε μέσα στην σχέση σας, θα βρουν απόλυτα σύμφωνο τον αγαπημένο σας, που ήδη κάνει σκέψεις για γάμο.

ΑΘΡΟΙΣΜΑ  – 7

Περιορίστε τα έξοδα σας, και βρείτε τρόπο να ανεβάσετε την διάθεση σας. Πολλές και οι προτάσεις που θα έρθουν για την αλλαγή σε εργασία και σπουδές.

 

ΑΘΡΟΙΣΜΑ  – 8

Οι σκέψεις σας είναι ακόμη στο παρελθόν, και σε έναν έρωτα που σας έχουν δεσμεύσει. Πιθανόν και στις πρώτες ημέρες του Μαΐου να τα πείτε από κοντά και υπό προϋποθέσεις.

 

ΑΘΡΟΙΣΜΑ  – 9

Μια ερωτοφιλία, σας έχει προβληματίσει. Από την μια θέλετε να το ζήσετε, αλλά από την άλλη σίγουρα ρισκάρετε να γίνουν λάθη και να χαθούν όλα.