Κλασσική τράπουλα μόνο για ερωτευμένους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός :  ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Σίγουρα ένα έντονο αστρολογικό φαινόμενο πλησιάζει 11/05, που πρέπει να εκμεταλλευτείτε σε επικοινωνιακό επίπεδο. Χρειάζεται απλά και για τις επόμενες ημέρες, να κρατήσετε μια πιο διπλωματική συμπεριφορά.

Ταύρος : ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Πολλοί οι θαυμαστές που έχουν εισβάλει στην ζωή σας, και που σίγουρα σας έχουν φτιάξει την διάθεση. Εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα μπορέσετε να βρείτε μια καινούργια αγκαλιά.

 

Δίδυμοι : ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Οι σκέψεις σας είναι μόνο παραγωγικές. Ξέρετε τι θέλετε και πως μπορείτε να το κατακτήσετε. Από τους λίγους που έχουν χωρίσει… κάποιο προσεχώς θα βρουν ευκαιρίες για επανασύνδεση.

 

Καρκίνος : ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Κάθε ημέρα, εσείς πραγματικά γίνεστε το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο για πολύ κόσμο! Αυτό θα κάνει και κάποιους που σας έχουν ερωτευτεί, να μιλήσουν πιο ανοιχτά για τα συναισθήματα τους.

 

Λέων : ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχετε πολλές ειδήσεις για το άτομο που αγαπάτε, από τους τρίτους αλλά και από το ίδιο. Είναι τώρα στο δικό σας το χέρι για το πώς θα κινηθείτε.

 

Παρθένος : ΕΞΙ  ΚΑΡΟ

Ο λόγος σας το τελευταίο διάστημα, έχει γίνει έντονος προς τον αγαπημένο σας, με απώτερο σκοπό, να τον κάνετε να ενεργοποιηθεί μέσα στον δεσμό σας.

 

Ζυγός : ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Κάτω από αυτό το δυναμικό αστρολογικό φαινόμενο της νέας σελήνης, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλά διλήμματα, που θα έχουν κυρίως να κάνουν με ερωτοφιλίες και νέα φλερτ.

Σκορπιός :ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Το συντροφικό σας έτερο, είναι έτοιμο για να σας μιλήσει, για γάμους και περαιτέρω δεσμεύσεις. Πιθανόν και να χρειάζεται εσείς να βάλετε κάποια όρια.

 

Τοξότης : ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Αν τελικά έχετε καταλάβει, ότι μια ιστορία που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα, δεν λειτουργεί… τότε δεν θα πρέπει να χάνετε άλλο τον χρόνο σας.

 

Αιγόκερως : ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Μην λέτε ακόμη πολλά – πολλά στους κύκλους σας, για τον τυχόν χωρισμό ή επανασύνδεση σας. Ακόμη δεν ξέρετε ποιοι σας ζηλεύουν και σας ανταγωνίζονται.

Υδροχόος : ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι μέρες είναι γεμάτες από θετικές εκπλήξεις. Χρήματα, φιλίες αλλά και επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα, θα σας κάνουν να βάλετε την ζωή σας σε μια σειρά.

 

Ιχθείς : ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Δεν χρειάζεται να είστε βιαστικοί με όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε στην ερωτική σας σχέση. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει προς τα πού θα πρέπει να δράσετε.