Τσιγγάνικη κατάστρωση για τους απόμακρους συντρόφους και γνώριμους

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες:

 

Κριός  ΤΟ ΞΕΝΟ ΠΛΟΙΟ

Μπορείτε να είστε και μόνοι σας, και να περνάτε ακόμη καλύτερα. Σίγουρα με τόσους φίλους και πρόσωπα αγαπημένα κοντά σας, δεν θα αισθάνεστε καθόλου μόνοι. Προσεχώς έχετε μια είδηση από τον πρώην σας.

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΡΕΣ

Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα κάνετε πολλές διαδρομές για να συναντήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σίγουρα έχετε πολλά θετικά και ενδιαφέροντα νέα, να σας ανακοινώσουν.Ίσως και κάποιος να σας περιμένει.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑ

Έχετε μείνει  ηθελημένα, πολύ καιρό μόνοι σας και μέχρι να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να βγείτε και πάλι στον δρόμο της ζωής!

 

Καρκίνος ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΒΡΟΧΗ

Μπορεί να έχετε κουραστεί, από όλα αυτά που κάνετε και προσπαθείτε, αλλά από το τέλος του μήνα και μετά, θα δείτε και τα πρακτικά αποτελέσματα που σας δικαιώσουν. Αυτός που αγαπάτε, πλησιάζει!

 

Λέων ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Ερωτικά φανερώματα θα έχετε… που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Κάποιος γνωστός σας, ίσως και επί μεγάλο χρονικό διάστημα θα θελήσει να σας μιλήσει για όλα του τα συναισθήματα.

υπάρχουν άλλωστε οι μόνιμοι φίλοι σας.

 

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Οι σκέψεις σας είναι μόνιμα προσανατολισμένα σε αγάπη και καλή ποιότητα ζωής. Δεν έχει σημασία που είστε μόνοι σας, αυτήν την εποχή,καθώς όλα αλλάζουν από τις επόμενες ημέρες.

 

Ζυγός ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλει ο πρώην σας, που για ακόμη μια φορά έχει βγει στο επικοινωνιακό σας μονοπάτι. Από την καινούργια εβδομάδα 10/05, θα έχετε πολλά να μάθετε.

Σκορπιός  Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΝΑ

Τα συναισθήματα σας, έχουν ωριμάσει και μάλλον και του συντρόφου σας. Μέσα στον καινούργιο μήνα του Ιουνίου, θα έρθουν και οι αμφότερες προτάσεις για δέσμευση.

 

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ

Διώξτε όλες τις σκέψεις που τρέχουν μέσα στον νου σας, για τα παλιά και ότι περιέργεια σας έχει μείνει. Οι  εποχές αλλάζουν και εσείς πρέπει πια να κινηθείτε μπροστά.Ο σύντροφος σας, έχει προτάσεις που θα σας ανανεώσουν.

 

Αιγόκερως ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥ

Τα προγράμματα σας, είναι βαρυφορτωμένα και μάλλον χρειάζεται να επαναπροσδιορισμό την καθημερινότητας σας, καθώς οι αγαπημένοι σας διαμαρτύρονται.Καινούργια πρόσωπα, σας ενθουσιάζουν.

 

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Δεν έχετε σκοπό, από την δική σας μεριά να κάνετε πρώτοι επικοινωνιακή κίνηση για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που θέλετε καιρό τώρα.Θα την κάνει εν τέλει η άλλη πλευρά.

Ιχθείς ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Είστε αποφασισμένοι να φύγετε από καταστάσεις και αισθηματικές υποθέσεις που δεν σας αφήνουν να πάτε πιο κάτω. Σίγουρα είναι μια εποχή  με καλές και γόνιμες συνθήκες για εσάς. Αυτός που σας αγαπάει πραγματικά, θα ενεργοποιηθεί.