Χαρτομαντεία SEVDALE – Οι παλιές αγάπες θα έχουν νέες ευκαιρίες ανανέωσης

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  Η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

Τα λόγια και οι παρεξηγήσεις που έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες, μέσα στον δεσμό σας, λήγουν. Βρείτε τρόπους για να ισορροπήσετε το κλίμα! 

Ταύρος ΤΟ ΠΕΠΛΟ

Οι δεσμεύσεις και οι γάμοι – οικογένεια, δεν είναι κάτι που είστε στο τώρα σας έτοιμοι για να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας. Τουλάχιστον πείτε του το, να το ξέρει!

 

Δίδυμοι ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΟΞΑΡΙ

Οι σκέψεις σας είναι γύρω από το πρώην σας, που τον τελευταίο καιρό, κάνει διπλωματικές κινήσεις για να σας πλησιάσει… με απώτερο σκοπό μια επανασύνδεση μόνιμη!

 

Καρκίνος ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ      

Δεν μπορείτε να μένετε απλοί θεατές όλων αυτών που συντελούνται στην προσωπική σας ζωή. Αν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί, θα πρέπει να το αναφέρετε στον άνθρωπο σας.

 

Λέων ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΕΡΕΣ

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης, ευνοούν όλα τα πύρινα ζώδια, άρα και εσείς θα δείτε αλλαγές στην καθημερινότητα σας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

 

Παρθένος Ο ΠΑΠΥΡΟΣ

Κάποιος από τα παλιά, θέλει μέσα από έμμεσες επικοινωνίες να φτιάξει το κλίμα μεταξύ σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας εκπλήξει προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ζυγός ΤΟ ΒΑΖΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Αυτά που αναζητάτε σε έναν καινούργιο σύντροφο, θα τα βρείτε σε κάποιον φίλο σας τελικά. Υπάρχουν τρομερές εκπλήξεις που θα βελτιώσουν την ζωή σας.

 

Σκορπιός Η ΓΟΡΓΟΝΑ

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα 14/06, θα μπορέσετε να λύσετε και να ξεπεράσετε, πολλά από τα προβλήματα που έχουν ανακύψει μέσα στην εργασία σας.

 

Τοξότης Ο ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ

Οι ανταγωνισμοί και οι ζήλιες δεν είναι κάτι που μπορεί να σταθεί εμπόδιο, στην ζωή σας και σε όλα αυτά που θέλετε να οργανώσετε σε εργασία και προσωπική σχέση.

 

Αιγόκερως ΤΑ ΛΟΓΙΑ

Μέχρι ο ήλιος 21/06 να έρθει μέσα στο ζώδιο του Καρκίνου, εσείς θα λάβετε πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις από κάποιον γνώριμο σας, για σχέση.

 

Υδροχόος ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ

Δεν είστε και από τα ζώδια που μπορείτε να πιεστείτε για να κάνετε κάτι, που δεν επιθυμείτε. Άρα αυτό το διάστημα πάρτε τον χρόνο σας και τις αποφάσεις σας! Οι προτάσεις θα σας γίνουν!

Ιχθείς ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Είναι θετικές οι καταστάσεις πια με το πρόσωπο που αγαπάτε. Επίσης, ενεργοποιηθείτε περισσότερο στο επάγγελμα σας που έχει να σας αποδώσει πολλά.