Η τράπουλα του Νυφικού – Επανασυνδέσεις, γάμοι, οικογένεια και λήξη των παράλληλων διαδρομών

Προβλέψεις για μέχρι τέλους Ιουνίου:

Κριός  ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

Μην κολλάτε σε αυτά που έχουν γίνει. Είναι μόνο πια θέμα λίγων ημερών, να λήξει ο ανάδρομος Ερμής, και εσείς να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σας. Επανενώσεις εύκολες στα προσεχώς.

Ταύρος ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ

Μπορείτε και καλύτερα! Με την Αφροδίτη πια σε ερωτική πορεία θα δείτε πολλά πρόσωπα, να σας προσεγγίζουν με έναν πιο ρομαντικό τρόπο. Εσείς έχετε όμως τον τελευταίο λόγο.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Δεν θα κυνηγήσετε εσείς κανέναν. Είναι μια καλή εποχή και μέχρι να έρθει το ζώδιο του Καρκίνου -21/06, όπου οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα, θα βρουν την ισορροπία τους.

 

Καρκίνος ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΒΕΡΕΣ 

Υπάρχει ένα ζητούμενο από τον καινούργιο σας σύντροφο, το οποίο θα σας εκπλήξει απόλυτα θετικά. Είστε τα ζώδια που μέσα στο Καλοκαίρι θα προχωρήσετε και σε δεσμεύσεις.

 

Λέων ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ

Τα οικονομικά σας θα πάνε από το καλό στο καλύτερο, και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει έτσι ώστε, να λήξετε πρακτικά προβλήματα μηνών ή και ετών.

 

Παρθένος Η ΚΑΡΔΙΑ

Από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, θα λάβετε ένα μήνυμα από κάποιον αγαπημένο σας. Πιθανόν και μια παλιά σας ερωτική ιστορία, να έχει τώρα τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί.

Ζυγός ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Κρατήστε χαμηλούς τόνους αυτό το διάστημα και μην δίνετε το πράσινο φως, σε άτομα που ξέρετε ότι έχουν ήδη μια μπερδεμένη ζωή. Εσείς είστε για άλλες καταστάσεις!

 

Σκορπιός ΤΟ ΚΟΡΑΛΛΙ

Ευχάριστα τα νέα και οι αλλαγές στην επαγγελματική σας καθημερινότητα. Υπάρχουν ευκαιρίες που θα σας πάνε εκεί που πάντα ονειρευόσασταν!

 

Τοξότης ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ

Πολλές οι προτάσεις που θα έρθουν από τον φιλικό – κοινωνικό σας κύκλο. Εσείς που είστε αδέσμευτοι, βρείτε την διάθεση και μην κοιτάτε άλλο το παρελθόν.

 

Αιγόκερως Ο ΚΗΠΟΣ

Οι περίεργες ερωτοφιλίες και οι συγκεχυμένες καταστάσεις δεν σας γοητεύουν. Υπάρχουν προσεχώς μέσα στον Ιούλιο, γνωριμίες που θα δελεάσουν το μυαλό σας.

Υδροχόος Ο ΗΛΙΟΣ

Τα συναισθήματα σας, έχουν φτάσει σε ένα σημείο όπου και θα πρέπει και να εκφραστούν, στο άτομο που σας τα έχει προκαλέσει. Οι εξελίξεις θα είναι τάχιστες.

 

Ιχθείς Η ΠΕΝΑ

Μπορεί να έχουν προκύψει κάποιες μικρές καθυστερήσεις, αλλά μάλλον σε αυτό φταίτε και εσείς με την αναποφασιστικότητα σας. Ενεργοποιηθείτε και όλα θα αλλάξουν.