Σμυρνέικη ερωτική Καφεμαντεία – Ποιος θα σε ψάξει άμεσα για επανασύνδεση?

Προβλέψεις για τις επόμενες 22 ημέρες:

Κριός  ΤΟ ΑΝΘΟΣ

Ζητάτε από τον άνθρωπο σας, να κάνει κάτι περισσότερο για αυτήν την σχέση. Δώστε και το απαιτούμενο χρονικό διάστημα, για να δείτε αν θα έρθουν και οι πράξεις. Στα θετικά της εποχής, είναι και η οικονομική σας ανάκαμψη.

Ταύρος Η ΓΑΤΑ

Αυτές τις ημέρες, θα έχετε μια τυχαία συνάντηση, με παλιούς σας γνώριμους, που θα σας μεταφέρουν και κάποια νέα για τον πρώην σας σύντροφο. Δεν χρειάζεται να πείτε κάτι περισσότερο… καθώς και τα δικά σας σχόλια ενδέχεται, να φτάσουν στα αυτιά του.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα σας, από υποχρεώσεις και δρομολόγια. Τώρα που το ταίρι σας, θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο από εσάς, εσείς θα πρέπει όλα τα να συνδυάσετε. Οι ελεύθεροι, θα κάνουν μια σημαντική γνωριμία, από τον χώρο της εργασίας τους.

 

Καρκίνος ΟΙ 2 ΑΝΤΡΕΣ    

Αυτά που έχετε καιρό τώρα μέσα στο μυαλό σας, έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να τα εκφράσετε στον άνθρωπο σας, που δεν τον βλέπετε και τόσο θετικό στο να κάνετε το επόμενο κοινό βήμα.  Οι αποφάσεις είναι μόνο δικές σας.

 

Λέων ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Οι καταστάσεις που έχετε να λύσετε μέσα στον δεσμό σας, είναι πια σχετικά εύκολες… καθώς το συντροφικό σας έτερο, θέλει να  λήξει όλες τις δικές του παλιές εκκρεμότητες και να έρθει πιο κοντά σε αυτό  που λέγετε… επίσημη δέσμευση.

Παρθένος Η ΚΑΡΔΙΑ

Το θετικό του λήγοντος μηνός, είναι ότι θα πάρετε μια βαθιά ανάσα σε καταστάσεις οικονομικές και νομικές.  Σε δεύτερο τόνο, μπορείτε και να βρείτε τις άκρες με το άτομο που αγαπάτε… μιας και το μυαλό σας θα είναι πολύ πιο ήρεμο και καθαρό!

 

Ζυγός  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ  

Σε κάθε πιθανή ευκαιρία, θα μιλήσετε στον πρώην σας για επανένωση… κάτι που σίγουρα σας πάει πίσω, σε όλα αυτά που προγραμματίζετε. Οι μέρες είναι καλές για να ασχοληθείτε πιο πολύ με την εργασία και τα οικογενειακά σας θέματα.

 

Σκορπιός ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Υπάρχουν κάποια σοβαρά ζητήματα, από την μεριά του συντρόφου σας, που δεν μπορούν ακόμη να λυθούν όσο και να πιέζετε. Από τον καινούργιο μήνα του Ιουλίου, σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες καλές εξελίξεις, που θα σας ανακουφίσουν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Τοξότης Η ΚΑΜΗΛΑ

Ξέρετε πολλά για τον πρώην σας, και αυτό μάλλον σαν μια μόνιμη κατάσταση, σας έχει κάνει να μην μπορείτε να πάτε την προσωπική σας ζωή, πιο κάτω. Όπως και να έχουν όμως τα πράματα, από το τέλος του Ιουνίου, να αναμένετε ποικίλες εκπλήξεις.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΚΟΚΟΡΙ

Κάποιες παλιές σας υποσχέσεις, θα σας υπενθυμίσει ο σύντροφος σας, που έχετε ξεχάσει ή έχετε επιμελώς κρύψει από την καθημερινότητα σας. Ξέρετε τι συμβαίνει, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε τις αληθινές σας πια προθέσεις.

 

Υδροχόος ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Αυτός που σας αγαπάει, θα σας δώσει ευκαιρία, για να του εξηγήσετε τι θέλετε και πως μπορεί αυτή η σχέση, να γίνει εκ νέου λειτουργική. Τώρα που θα έχετε και μια πολλή πιο άνετη οικονομική καθημερινότητα, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε.

 Ιχθείς Ο ΔΡΟΜΟΣ

Από τα πολλά που έχουν συμβεί σε παλιότερες σας ερωτικές σχέσεις, πραγματικά έχετε, γίνει άκρως καχύποπτοι και τώρα αυτός που σας πολιορκεί τα έχει βρεί δύσκολα. Εσείς που έχετε μια σοβαρή σχέση, δώστε παραπάνω προσοχή σε αυτά που σας παρουσιάζονται.