Χαρτομαντεία Πεπρωμένου – Οι αισθηματικές εκκρεμότητες θα βρουν λύσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΚΑΡΟ

Μην χάνετε την προσωπική σας ισορροπία, μόνο και μόνο επειδή χωρίσατε, ή επειδή το συντροφικό σας έτερο απλά σας ζήτησε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε. Είστε ήδη με πολλές σκέψεις… αλλά καλύτερα να ΄ξεδώσετε΄ σε εργασία και καλούς φίλους.

Ταύρος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αισθάνεστε ερωτευμένοι χωρίς ανταπόκριση. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του νέου ζωδιακού μήνα -21/06, θα δείτε αυτό το άτομο, και ίσως μέσα από την διπλωματική σας συμπεριφορά, να το πείσετε για να έχετε, μια ακόμη ευκαιρία. Όλα τείνουν να είναι πάντως υπέρ σας.

 

Δίδυμοι Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Η σιωπή σας μεταφράζεται, ίσως και λάθος από το άτομο που σας θέλει επίσης σιωπηλά! Μια εξαιρετική εποχή που θα σας βάλει σε διαδικασίες, να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον άνθρωπο που αγαπάτε και μέχρι, να τον κατακτήσετε. Τα οικονομικά σας έχουν ισορροπία και μόνιμη άνοδο.

Η τράπουλα του Νυφικού – Επανασυνδέσεις, γάμοι, οικογένεια και λήξη των παράλληλων διαδρομών

Καρκίνος ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ            

Σίγουρα οι όψεις του κυβερνήτη σας, θα σας δώσουν μια καλύτερη ψυχολογία που σίγουρα, θα μαγνητίσει τα βλέμματα του αντίθετου φύλου. Εσείς που ακόμη είστε μόνοι σας, θα χρειαστεί να είστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις που θα σας έρθουν…λίαν συντόμως.

Λέων Ο ΔΡΟΜΟΣ

Τα όνειρα σας, είναι μεγάλα και σίγουρα τώρα έχει έρθει και το σωστό χρονικό σημείο, για να τα υλοποιήσετε. Νέες γνωριμίες, για τους ελεύθερους αλλά και επανασυνδέσεις, για αυτούς που τώρα είναι έτοιμοι, για να δουν την αισθηματική τους ζωή, από μια άλλη πλευρά.

 

Παρθένος Η ΛΙΜΝΗ

Συμβαίνουν πολλά και περίεργα, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και το μόνο καλό είναι ότι τώρα, είστε πια σε μια δυναμική φάση, που μπορείτε να ξεκαθαρίστε αυστηρά την θέση σας, και ποιες είναι από εδώ και μετά οι πραγματικές σας προθέσεις. Σίγουρα όλο αυτό θα σας βγει σε καλό.

 

 

Ζυγός Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Υπάρχουν ζητήματα, από την μεριά του αγαπημένου σας, που από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα λυθούν και σίγουρα θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά, αλλά και να αποφασίσετε για όλα αυτά που θα πρέπει να γίνουν πριν να λήξει το τρέχον Καλοκαίρι… και στα οικονομικά σας σίγουρα.

 

Σκορπιός Η ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ 

Μπορεί να είστε οι περισσότεροι του ζωδίου μόνοι σας, αλλά δεν χρειάζεται να πικραίνεστε. Τώρα που θα έρθει σε ορθή πορεία ο Ερμής, όλοι οι γήινοι θα βρουν ή θα ξανα-βρουν το ταίρι τους.  Εκπλήξεις μεγάλες, σε οικογένειες με γάμους ή και αναμονή για απόγονο.

Τοξότης Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Κάποιος σας έχει βάλει στην αναμονή, και δεν σας επιτρέπει να πάτε την προσωπική σας ζωή πιο κάτω. Αυτό είναι και κάτι που τώρα θα λήξει, και εσείς θα πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από μια επανασύνδεση ή έναν τελικό χωρισμό. Όλα τα άλλα μπορείτε εύκολα να τα διευθετήσετε.

 

Αιγόκερως Η ΒΑΡΚΑ

Τρέχουν πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες, στην ζωή σας και εσείς πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, έτσι ώστε να λύσετε ότι σας καθυστερεί. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα έρθουν πιο κοντά με κάποιο φιλικό τους πρόσωπο, που σε παλιότερους χρόνους, εξέφρασε ερωτικό ενδιαφέρον.

 

Υδροχόος Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Έχετε διαρκώς μια ανασφάλεια, με τον άνθρωπο και την προσωπική σας ζωή, για το που πάει όλο αυτό. Τώρα που ο Δίας, θα βρεθεί σε ανάδρομη φορά, σίγουρα πολλά από όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο κεφάλι σας. Σε δεύτερο τόνο, αφιερώστε χρόνο σε φίλους και συγγενικά πρόσωπα, που σας έχουν χάσει!

Ιχθείς Ο ΗΛΙΟΣ

Μπορεί να έχουν προκύψει, το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποια επικοινωνιακά προβλήματα, μέσα στην σχέση σας, αλλά είναι μόνο θέμα κάποιων  ημερών να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι, θα γνωρίσουν κάποιον που μάλλον, θα γίνει και  ο επόμενος τους σύντροφος.