Κρυσταλλομαντεία – Τα ερωτικά μελλούμενα είναι ήδη γραμμένα

Προβλέψεις για τις επόμενες 2 εβδομάδες:

Κριός ΚΡΥΟΣ ΝΟΤΟΣ

Τίποτα δεν είναι εύκολο για εσάς. Πόσο μάλλον σε εσάς που έχετε προσφάτως χωρίσει. Τουλάχιστον μπορείτε να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας σε εργασία και επιμόρφωση.

Ταύρος ΚΡΥΟΣ ΒΟΡΡΑΣ

Μια εποχή που θα μπορέσετε τους περισσότερους τομείς της ζωής σας, να τους βάλετε σε μια σειρά. Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν θα πρέπει να γίνετε και λίγο πιο αυστηροί με ότι – όποιον σας μπλοκάρει.

 

Δίδυμοι ΖΕΣΤΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Με τον άνθρωπο σας μπορείτε να κάνετε πολλά  πράματα, και ειδικά τώρα που θα έχετε και τις σχετικές οικονομικές ευκολίες. Μπορείτε να αλλάξετε σπίτι, εργασία αλλά και να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό.

 

Καρκίνος ΚΡΥΑ ΔΥΣΗ     

Υπάρχουν πολλά σχέδια στο μυαλό σας, που θα καταφέρουν άμεσα να γίνουν και πράξη. Οι συνθήκες και τα κατάλληλα άτομα θα εμφανιστούν, και εσείς θα πρέπει να είστε επιλεκτικοί.

 

Λέων ΖΕΣΤΟΣ ΝΟΤΟΣ

Οι δρόμοι σας ανοίγουν και σίγουρα θα μπορέσετε να πάτε την ζωή σας, σε πιο ασφαλή μέρη!  Λυτρωτικοί χωρισμοί, επανασυνδέσεις και οικονομική άνεση είναι στα προσεχώς.

 

Παρθένος ΖΕΣΤΗ ΔΥΣΗ

Τα μαθήματα σας τα έχετε πάρει. Πολλά αυτά που θα περάσουν από μπροστά σας, μέσα στο Καλοκαίρι, και που εσείς θα πρέπει να ζυγίστε και να επιλέξετε με βάση τα δεδομένα σας.

Ζυγός ΚΡΥΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολλά θα ακούσετε, θα δείτε και άλλα τόσα θα σας προταθούν στην αισθηματική σας ζωή. Εσείς που είστε αδέσμευτοι – εργένηδες θα βρείτε τον άνθρωπο που τόσα χρόνια αναζητάτε.

 

Σκορπιός ΖΕΣΤΟΣ ΒΟΡΑΣ

Δεν θα ακολουθείτε τους δρόμους άλλων. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για το ζώδιο σας, όπου θα βρείτε λόγους για να ξαναερωτευτείτε, αλλά και να ολοκληρώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

Τοξότης ΚΡΥΑ ΔΥΣΗ

Οι επανασυνδέσεις και οι δεσμεύσεις, θα απασχολήσουν το ζώδιο σας από τον καινούργιο μήνα του Καρκίνου -22/06. Σε δεύτερο τόνο θα μπορέσετε να διορθώσετε κατά πολύ και τα οικονομικά σας.

 

Αιγόκερως ΖΕΣΤΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Βαθιές σκέψεις γύρω από οικογένεια – μετακόμιση ακόμη και επενδύσεις στο εξωτερικό θα φέρει το επόμενο διάστημα. Επί του παρόντος, μην κάνετε ανακοινώσεις στους τρίτους.

Υδροχόος ΚΡΥΟΣ ΝΟΤΟΣ

Σημάδια ερωτικού ενδιαφέροντος θα έρθουν στον δρόμο σας, από κάποιον φίλο ή συνεργάτη σας. Πριν ανταπαντήσετε, σκεφτείτε τα πάντα σφαιρικά και μελλοντικά.

 

Ιχθείς ΖΕΣΤΟΣ ΒΟΡΡΑΣ

Χαρμόσυνες ειδήσεις έρχονται μέσα στους οικογενειακούς σας κύκλους, που θα σας φέρουν σε μια επικοινωνιακή – αισθηματική ισορροπία επιτέλους με τον σύντροφο σας.