Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ειδήσεις που θα φέρουν μόνιμες και θετικές αλλαγές σε όλους

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα φιλοξενήσει πολλές και ισχυρές αστρολογικές όψεις, που θα φέρουν λύσεις και δεύτερες ευκαιρίες στους παλιούς, φίλους και συναισθηματικούς γνώριμους!

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Με τον Ερμή προσεχώς ορθόδρομο, εσείς θα γίνετε το απόλυτο επίκεντρο, για νέες επαφές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ίσως και τώρα κάποια ζητήματα – παρεξηγήσεις να προσπεραστούν με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Ταύρος

Είναι με περίοδος που θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο γρήγορα σε όλα αυτά που σας ενοχλούν και που τώρα έχουν μείνει στάσιμα. Αυτό αφορά την εργασία αλλά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

Δίδυμοι

Ακούστε με προσοχή όλα αυτά που έχει να σας πει το συντροφικό σας έτερο, και μην δίνετε σημασία σε λεπτομέρειες. Είστε κάτω από τις πιο ευνοϊκές όψεις του κυβερνήτη σας.

 

Καρκίνος                   

Δεν έχετε ακόμη δει κάποια πρακτικά αποτελέσματα από την μεριά του συντρόφου σας, και αυτό έχει αρχίσει και σας προβληματίζει έντονα. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε.

 

Λέων

Όλες οι ανασφάλειες που έχετε μπορούν να προσπεραστούν μέσα από διάλογο και τελικές αποφάσεις. Από τα τέλη  του μήνα και μετά, θα προκύψουν και κάποιες ξαφνικές επανασυνδέσεις.

 

Παρθένος

Πολλά τα καλά που θα φέρει αυτή η κίνηση του Ερμή στο επόμενο ζώδιο. Εσείς κυρίως θα καταφέρετε να ξεμπλέξετε κάποια οικονομικά – κληρονομικά σας ζητήματα μόνιμα πια.

Ζυγός

Όλα όσα έχετε ζητήσει από τον αγαπημένο σας, θα αρχίσουν να γίνονται πράξη. Μερικοί από εσάς θα καταφέρουν να προχωρήσουν ακόμη και σε γάμο τους επόμενους μήνες.

 

Σκορπιός

Κρατήστε τα μυστικά σας και μην χάνεστε μέσα στην ζωή των άλλων. Είναι μια θετική εποχή για εσάς, όπου μπορείτε να ισορροπήσετε ερωτικά και επαγγελματικά σας ζητήματα.

 

Τοξότης

Όλος ο υπόλοιπος Ιούνιος, μπορεί να φέρει καταλυτικές αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, που έχει περάσει από πολλές τρικυμίες. Σίγουρα πάντως τα τρίτα πρόσωπα θα εξαφανιστούν.

Αιγόκερως

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα σε αυτήν την ζωή, και ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Το ταίρι σας, έχει καταλάβει ότι πρέπει να ανεβάσει τους ρυθμούς του, για να σας φέρει πιο κοντά του.

 

Υδροχόος

Όλα όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον αγαπημένο σας … σας έχουν δώσει ένα στίγμα για το τι μπορεί να θέλει στο από εδώ και μετά.

 

Ιχθείς

Εσείς που είστε στο αστρολογικό απυρόβλητο, θα πρέπει να κινηθείτε πιο άμεσα, για τις υποθέσεις σας. Μια παλιά σας ερωτική ιστορία θα σας αναζητήσει από εβδομάδας.