Η τράπουλα της Κατίνας – Οι επικοινωνίες με τα παλιά θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες:

Κριός  ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Από όλα αυτά που βλέπετε γύρω σας, έχετε σίγουρα απογοητευτεί. Στην δική σας περίπτωση, θα χρειαστεί να δείξετε την υπομονή σας και να αξιολογήσετε πιο σωστά, όλες αυτές τις καινούργιες προτάσεις που έρχονται. Ο έρωτας δεν είναι μακριά  πάντως.

Ταύρος  ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να σκεφτείτε πολύ πιο βαθιά, τι τελικά μπορείτε να κάνετε με το άτομο που αγαπάτε… και ποια μπορεί να είναι η πορεία σας.  Συγγενικά και οικογενειακά πρόσωπα θα χρειαστούν την βοήθεια ή την συμβουλή σας.

 

Δίδυμοι  ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ 

Δεν είστε και στα καλύτερα σας, αυτό το χρονικό διάστημα καθώς το άτομο που αγαπάτε, είναι σε μια περίεργη διάθεση και δεν σας προσφέρει την σημασία – προσοχή που σας αξίζει. Από τα τέλη του μήνα, κάτι αλλάζει και οι απορίες σας όλες θα λυθούν.

 

Καρκίνος Η ΚΑΜΗΛΑ

Όσα και να έχετε δει και ακούσει, από την άλλη πλευρά της σχέσης ακόμη δεν έχετε πεισθεί πλήρως για τις προθέσεις. Αυτό που τώρα χρειάζεται είναι να δώσετε χρόνο και  χώρο είναι στα ανοδικά σας οικονομικά μεγέθη.

 

Λέων ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Δεν μπορείτε να φύγετε εύκολα, από σχέσεις ακόμη. Στην καρδιά σας, υπάρχουν ενεργά αληθινά συναισθήματα που θα σας κάνουν να δίνετε χώρο και ευκαιρίες. Από το 3ο  δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα έχετε την επικοινωνία που ζητάτε, για να πάρετε και τις αποφάσεις σας.

Παρθένος Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Οι δρόμοι που σας ανοίγονται, είναι μόνο καλοί. Τώρα που οι περισσότεροι από εσάς έχουν την διάθεση και την τόλμη να πάνε την ζωή τους πιο κάτω, θα καταφέρουν πολλά σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Όλα τα παλιά απλά ξεγράψτε τα.

 

Ζυγός Ο ΝΕΙΛΟΣ

Μέχρι και το τέλος του Ιουνίου, θα έχετε μια συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μάλλον θα καταφέρετε να λύσετε όλες τις διαφορές σας. Τώρα μερικοί θα έχουν και τις ευκαιρίες για να φτάσουν εύκολα και άμεσα ακόμη …και σε μια συγκατοίκηση – γάμο.

 

Σκορπιός Ο ΔΡΟΜΟΣ

Δεν θα αλλάξει τίποτα, χωρίς την δική σας καταλυτική παρέμβαση. Με το να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, σίγουρα δεν σας πηγαίνει εκεί που θέλετε να φτάσετε. Από τους λίγους που είστε ελεύθεροι συναισθηματικά, οι περισσότεροι άμεσα θα ερωτευτούν.

 

Τοξότης ΤΟ ΚΕΛΙΔΙ

Κάποιες τροποποιήσεις θα φέρει στο τραπέζι των συνομιλιών ο άνθρωπος σας, και μάλλον δεν θα του φέρετε αντιρρήσεις. Τα οικονομικά – επαγγελματικά σας, έχουν άνοδο και σίγουρα μπορείτε να κάνετε όλα τα όνειρα σας πραγματικότητα.

 

Αιγόκερως  ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Κάποιες συμπεριφορές, τις χαρακτηρίζετε απλά ακαταλαβίστικες. Είναι και το σωστό πιο χρονικό σημείο που θα μιλήσετε στον άνθρωπο σας προκειμένου, να πάρετε και οι δύο αποφάσεις γύρω από το όποιο μέλλον σας. Επίσης, μια οικογενειακή υπόθεση θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Υδροχόος ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Μέσα στην εργασία σας ή σε κάποια κοινωνική σας δράση, έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα μια ιδιαίτερη γνωριμία, που σας έχει αναστατώσει. Δεν χρειάζεται να πιέσετε παραπάνω, προκειμένου να πάρετε απαντήσεις. Αυτές θα έρθουν από μόνες τους.

 

Ιχθείς Η ΒΕΡΑ

Οργανώστε τον χρόνο σας, και θα δείτε ότι όλα εσείς μπορείτε να τα προλάβετε. Υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν, αλλά έχετε και τον σύντροφο σας, που πλέον θέλει να συμμετέχει ενεργά σε όλα αυτά που έχετε παλιότερα συμφωνήσει.