Καφεμαντεία – Το φλυτζάνι βγαίνει πάντα το Σαββάτο

Προβλέψεις για τις επόμενες ώρες:

Κριός Ο ΚΟΚΟΡΑΣ

Πολλές οι πληροφορίες, που θα έρθουν στα αυτιά σας και που σίγουρα θα σας λύσουν μια σειρά από απορίες, που έχετε για ένα συγκεκριμένο άτομο. Μέσα στο ερχόμενο Σαβ.Κο 26+27/06 θα έχετε και συναντήσεις.

Ταύρος ΤΟ ΧΕΡΙ

Είστε ένα βήμα, πριν να κάνετε τις ανακοινώσεις σας, σε όλους αυτούς που είναι γύρω σας, είτε είναι συνεργάτες είτε είναι φιλικά πρόσωπα. Το καλό είναι ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία, θα έχετε και μια ευχάριστη γνωριμία.

 

Δίδυμοι ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Συμβαίνουν πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στην ζωή σας την αισθηματική σας και μάλλον δηλώνετε απογοητευμένοι. Όσοι είναι μόνοι, μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα έχουν και μια ιδιαίτερη επικοινωνία με έναν φίλο τους.

 

Καρκίνος Η ΚΑΡΔΙΑ         

Μην προσφέρετε τον εαυτό σας, σε άτομα που δεν έχουν κάτι θετικό να σας ανταποδώσουν. Από τα τέλη του μήνα και μετά, θα τύχετε κάποιες επιστροφών από το χαμένο σας παρελθόν, αλλά ιδανικά εσείς κρατήστε χαρακτήρα.

    

Λέων Η ΚΑΜΗΛΑ

Προβληματισμένοι είστε από όλα αυτά που δεν κάνει το συντροφικό σας έτερο, και μάλλον χρειάζεται να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που θα σας φέρουν και πάλι σε ισορροπία. Σίγουρα μπορείτε και να βελτιώσετε κάποια ζητήματα στην εργασία σας.

Παρθένος ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Οι καταστάσεις που τρέχουν γύρω σας είναι μόνο ερωτικές τελικά. Ξέρετε ότι υπάρχουν άτομα παλιά και καινούργια που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, για να σας τραβήξουν την προσοχή. Μέσα στο τρέχον Καλοκαίρι, εσείς θα έχετε εμπλακεί σε κάτι αισθηματικό.

 

Ζυγός ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Είστε πολύ κοντά στο να βρεθείτε και πάλι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, και να είστε μαζί μέσα σε μια ερωτική σχέση! Ξέρετε τι έχει πάει λάθος και σίγουρα αυτήν την φορά… μπορείτε και να το διορθώσετε μόνιμα.

 

Σκορπιός ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Αισθάνεστε τις τελευταίες εβδομάδες, ότι κάποιο πρόσωπο από τον κοινωνικό ή τον φιλικό σας κύκλο, σας αναζητά. Τώρα που θα είστε και πιο κοντά, πιθανόν και να πάρει τις αποφάσεις για να σας μιλήσει πιο ξεκάθαρα για τις ερωτικές του προθέσεις.

Τοξότης ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Πολλά αυτά που τρέχουν μέσα στην καθημερινότητα σας, και που πρέπει άμεσα να τα τακτοποιήσετε. Πιθανό και να έχετε αφήσει λίγο στην άκρη τον σύντροφο σας, που ετοιμάζεται από την μεριά του, να σας μιλήσει ακόμη και για γάμο.

 

Αιγόκερως Η ΕΓΚΥΟΣ

Αυτές τις ημέρες, θα έχετε πολλές και σημαντικές επισκέψεις, επικοινωνίες αλλά δράσεις από το άτομο που σας αφορά ερωτικά. Οι μπερδεμένες καταστάσεις στο μεταξύ σας θα λάβουν τέλος, και εσείς θα γίνετε ένα κανονικό ζευγάρι.

 

Υδροχόος ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Ευχάριστα τα νέα που έρχονται από την οικογένεια σας. Υπάρχουν οικονομικές απολαβές, που θα σας λύσουν μια σειρά από παλιά σας προβλήματα. Εσείς που σκέφτεστε για ταξίδι, καλύτερα να το αναβάλετε για τον επόμενο μήνα.

 

Ιχθείς ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Υπάρχουν αλλαγές στην ζωή σας, μόνο θετικές. Ειδικά εσείς που είστε μόνοι σας, θα βρεθείτε κάτω από παρατεταμένες ερωτικές πολιορκίες, που θα σας συγκινήσουν… κάτι που έχετε καιρό να αισθανθείτε.