Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Οι δεσμεύσεις είναι πιο κοντά πλέον

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:

 

Κριός  Το Κάρο

Προβάλλετε έναν δύσκολο εαυτό… αλλά στην πραγματικότητα δεν είστε κάτι τέτοιο. Ίσως και τελικά να είναι οι άμυνες σας, για να μην πληγωθείτε εκ νέου.

Ταύρος Οι Εραστές

Θέλετε να διαλέξετε το καλύτερο ταίρι και εργασία για εσάς. Η ζωή σας ξεκινάει με νέους κύκλους, και μέσα από την ωριμότητα που έχετε αποκτήσει, θα κάνετε την πιο σοφή επιλογή.

 

Δίδυμοι Το Αστέρι

Δεν είστε εσείς το ζώδιο, που μπορεί  εύκολα να κάνει κάποιο πισωγύρισμα.  Προτάσεις θα έχετε και μάλιστα έντονες, που όμως θα πρέπει να φιλτράρετε πολλάκις.

 

Καρκίνος Ο Άντρας

Υπάρχουν δρόμοι ανοιχτοί για εσάς και όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε σε καριέρα και προσωπική ζωή.  Πιθανόν και να δεχτείτε πρακτική βοήθεια από κάποιον πρώην σας.

Λέων Η Θάλασσα

Δεν μπορεί πια κανείς να σας επηρεάσει στις αποφάσεις σας. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείτε, και μέσα στον μήνα του Ιουλίου να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

 

Παρθένος Ο Ήλιος

Είστε σίγουρα επιφυλακτικοί…με κάθε τι καινούργιο που βγαίνει στον δρόμο σας. Ακόμη υπάρχουν πληγές, από την τελευταία σας σχέση που σας πρόδωσε.

 

Ζυγός Ο Τροχός της Ζωής

Τα πρέπει πάνε σε κόντρα με τα θέλω σας, για ακόμη μια φορά. Κατεβάστε τους τόνους σας, και σκεφτείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους.

 

Σκορπιός Η Γυναίκα

Αυτά που έχετε ζητήσει από τον σύντροφο σας, ακόμη δεν έχουν γίνει πράξη…κάτι που σίγουρα σας ανησυχεί πολύ. Οι επόμενες ημέρες θα φέρουν και σχετικές συζητήσεις. 

 

Τοξότης  Η Φωτιά

Η επικοινωνιακή ψυχρότητα, που υπάρχει αυτήν την εποχή μέσα στην σχέση σας, υποχωρεί. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρει ο σύντροφος σας, θα σας δικαιώσουν.

Αιγόκερως  Η Καρδιά

Εσείς που ακόμη έχετε εμμονή με το παρελθόν, έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να εξερευνήσετε τι άλλο καλό κυκλοφορεί στους περίγυρους σας.

 

Υδροχόος   Ο  Γέρος

Μέσα από την προσπάθεια σας, θα καταφέρετε άμεσα να φέρετε πιο κοντά σας το άτομο που επιθυμείτε. Προσοχή μόνο στο οικείο του περιβάλλον.

 

Ιχθείς Ο Δρόμος

Κάποιος ερωτικός σας γνώριμος από το παρελθόν, θέλει να σας μιλήσει για κάτι… που το κρατάτε και εσείς μυστικό. Ίσως και μια επανασύνδεση να κάνει την εμφάνιση της.