Οι κάρτες των Αρχαγγέλων – Σε κάποιους το σύμπαν χρωστάει …κάτι ακόμη!

Προβλέψεις Ιουλίου:

Κριός   Η Εισακουσθείσα προσευχή

Αυτό το Σαββατοκύριακο 26+27/06 θα έχετε μια σημαντική είδηση που θα σας αναστατώσει ερωτικά. Κάποιος θέλει να σας μιλήσει για μια επανασύνδεση, υπό νέους όρους, συνθήκες.

Ταύρος Η Μελέτη

Πολλές οι επιλογές που έχετε…και αυτό σίγουρα θα σας βάλει σε μια καλύτερη διάθεση. Από την επόμενη εβδομάδα 28/06…θα μπορέσετε να κάνετε και ένα βήμα προς την κατεύθυνση του ανθρώπου που θέλετε.

 

Δίδυμοι Η Φιλία

Υπάρχουν κάποιες ημιτελείς ιστορίες, σε καταστάσεις που έχετε αφήσει στην τύχη τους. Θα σας ψάξει κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο και σίγουρα θα σας κάνει καινούργιες προτάσεις.

 

Καρκίνος Η Συγχώρεση

Υπάρχουν σημαντικές και καταλυτικές αλλαγές, που θα σας βάλουν σε ένα άλλο επίπεδο ζωής. Μην χαθείτε μέσα στις πολλές προτάσεις, και κυνηγήστε τα όνειρα σας.

Λέων Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Είστε πια απελευθερωμένοι από τα παλιά. Ξέρετε τι θέλετε και που θα πάτε. Σίγουρα στην αισθηματική σας ζωή, θα έχετε και πολλές προτάσεις άκρως ενδιαφέρουσες.

 

Παρθένος Η Νέα Αγάπη

Πάρτε μια ανάσα, από όλα αυτά που σκέφτεστε – ονειρεύεστε…και ζήστε την αλήθεια του παρόντος. Κάποιος που θέλει να σας γνωρίσει σε πιο προσωπικό βαθμό θα σας πλησιάσει άμεσα.

 

Ζυγός Τα Παιδιά

Οι ερωτοφιλίες και οι μπερδεμένες υποθέσεις, δεν είναι κάτι που μπορείτε να υποστηρίξετε. Μάλλον σε όλο αυτό, θα πρέπει να βάλετε ένα διακριτικό στοπ.

 

Σκορπιός Ακούγοντας 

Μην ασχολείστε με καταστάσεις και άτομα, που έχουν δείξει με κάθε τρόπο ότι δεν μπορείτε να τους εμπιστευτείτε. Σίγουρα αν θα έχουν την ευκαιρία, θα το ξανακάνουν.

 

Τοξότης Η Πρόθεση 

Τα ασφαλή σας συμπεράσματα ακόμη δεν τα έχετε βγάλει, για το άτομο που έχετε στο στόχαστρο σας εδώ και μήνες. Δώστε χρόνο για περισσότερες αποκαλύψεις.

 

Αιγόκερως Η Θεραπεία

Υπάρχουν ζητήματα που τρέχουν μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, και προς την θετική κατεύθυνση. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα-τέλος του Ιουνίου, θα σας μιλήσει αναλυτικά.

Υδροχόος Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Μην ξεχνάτε ποτέ το παρελθόν σας. Αυτό είναι που σας στηρίζει και που σας δίνει την γνώση για να συνεχίσετε με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα στο μέλλον σας.

 

Ιχθείς  Τα Νέα Ξεκινήματα 

Δύο διαφορετικές καταστάσεις, σας πολιορκούν αυτό το διάστημα και μάλλον σας έχουν κουράσει. Μιλήστε και μην δίνετε αφορμές για παρεξηγήσεις.