Τράπουλα PASSAR – Προτάσεις επανένωσεις και δέσμευσης πλησιάζουν

Προβλέψεις για τις προσεχείς 2-3 εβδομάδες:

 

Κριός  Το Κάρο

Προστατέψτε την προσωπική σας ζωή, και μην δίνετε σε άλλους αφορμές για να σας σχολιάζουν. Στην εργασία σας, υπάρχει ανταγωνισμός, που θα σας δικαιώσει.

Ταύρος Οι Εραστές

Με όλα αυτά που έχετε μέσα στην καθημερινότητα σας, σίγουρα είναι δύσκολο να είστε και απόλυτα σωστοί με την σχέση σας. Πάντως, το ταίρι σας έχει μεγάλη κατανόηση επ΄αυτού!

 

Δίδυμοι Το Αστέρι

Μην παίρνετε και πολύ σοβαρά όλα αυτά τα σχόλια, που έρχονται από πηγές και κοινούς φίλους του πρώην σας. Πιθανόν και να μην εμπεριέχουν κα μεγάλες δόσεις αλήθειας.

 

Καρκίνος Ο Άντρας

Όσα έχετε ευχηθεί και για τα οποία έχετε προσπαθήσει το τελευταίο διάστημα, θα γίνουν πραγματικότητα. Χέρια βοηθείας είναι παντού απλωμένα γύρω σας.

Λέων Η Θάλασσα

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα μπορέσουν μέσα στο δεύτερο – τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, να ξεπεράσουν μια σειρά από πρακτικά τους προβλήματα.

 

Παρθένος Ο Ήλιος

Θα χρειαστεί να επαναξιολογήσετε όλους αυτούς που υπάρχουν γύρω σας, καθώς και τις προθέσεις τους. Έχετε αλλάξει και ότι δεν μπορεί να σας ακολουθήσει, θα μείνει στο παρελθόν.

 

Ζυγός Ο Τροχός της Ζωής

Μια δημιουργική εποχή για εσάς, που μπορείτε να φέρετε σε μια ισορροπία τα οικονομικά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Ο άνθρωπος σας, δηλώνει σε όλα παρόν.

 

Σκορπιός Η Γυναίκα

 

Συνεχίζεται με πλήρη συνείδηση να μένετε μόνοι σας αισθηματικά. Θέλετε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας, και σε δεύτερο τόνο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

Τοξότης  Η Φωτιά

Εμπόδια και κάποιες καθυστερήσεις φεύγουν από μπροστά σας, και αυτό είναι κάτι που τώρα θα σας δίνει την καλή διάθεση, για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας.

 

Αιγόκερως  Η Καρδιά

Τίποτα εσάς πια δεν σας τρομάζει. Έχετε περάσει από πολλούς κυματισμούς και τώρα ξέρετε που πάτε και τι ακριβώς θέλετε. Νέοι έρωτες στα προσεχώς.

Υδροχόος  Ο Γέρος

Μέσα στην οικογένεια σας, θα έρθουν επιτέλους κάποιες λύσεις που θα σας κάνουν με τον άνθρωπο σας, να έρθετε και πάλι σε κοινή πορεία και αποφάσεις.

 

Ιχθείς Ο Δρόμος

Έχετε καταλάβει ότι και τα συναισθήματα, όσο δυνατά και να είναι… καμιά φορά πέφτουν σε ρουτίνα. Βρείτε τρόπους που θα αναζωπυρώσετε το πάθος.