Η τράπουλα των ερωτικών χρησμών – Οι παρεξηγήσεις / χωρισμοί θα γίνου και πάλι μόνιμες σχέσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός  ΤΟ 4Ο ΣΥΜΠΑΝ

Η παλιά σας αγάπης επιστρέφει…και σας προσφέρει αυτά που επιθυμείτε. Κρατήστε μικρό καλάθι, για το πρώτο χρονικό διάστημα.Εκπλήξεις μεγάλες.

Ταύρος ΤΟ ΧΑΟΣ

Επιτυχίες σε εργασία και σπουδές, για το ζώδιο σας. Αυτό θα φέρει και φήμη αλλά και περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας. Από το τέλος του μήνα, θα έρθουν και κάποιες περαιτέρω επενδύσεις.

 

Δίδυμοι Η ΓΑΙΑ

Μπορεί να είστε μέσα σε ένα συνειρμό από διαφορετικές σκέψεις, για το πρόσωπο που αγαπάτε. Οι επικοινωνίες θα πολλαπλασιαστούν και οι πληροφορίες που ζητάτε, θα κάνουν την εμφάνιση τους.

 

Καρκίνος ΤΟ ΑΣΤΡΟ        

Όλος ο τρέχων μήνας, θα σας φέρει κοντά σε νέα πρόσωπα που θα ταιριάζουν με την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία σας. Επί του παρόντος αφήστε το παρελθόν να χαθεί από τις σκέψεις σας.

Λέων ΤΟ ΠΥΡ

Συμβαίνουν πολλά και περίπλοκα μέσα στην καθημερινότητα του συντρόφου σας, άρα θα πρέπει και εσείς να δείξετε την δέουσα προσοχή και υπομονή.

 

Παρθένος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Εσείς που είστε μπερδεμένοι με τα συναισθηματικά σας, έχει πια έρθει η σωστή ώρα για να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν οριστικό χαρακτήρα. Μόνο αυτό και τίποτα λιγότερο.

 

Ζυγός Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Κάποιος από το πρόσφατο παρελθόν σας, θα έρθει στον δρόμο σας εκ νέου και θα σας κάνει να δείτε τα πάντα  υπό ένα νέο πρίσμα. Οι προτάσεις του, θα σας εκπλήξουν θετικά.

 

Σκορπιός Η ΑΜΜΟΣ

Οι καταστάσεις επιτέλους μέσα στην σχέση σας, θα βρουν την μόνιμη τους ισορροπία. Επίσης, μην αφήνετε τους τρίτους να σας προσφέρουν τις συμβουλές τους.

Τοξότης Ο ΑΕΡΑΣ

Ακούσματα θα έχετε από κάποιον φίλο σας, που ζητάει την βοήθεια σας. Πιθανόν και να υπάρχουν ζητήματα που μεταξύ σας έχουν μείνει άλυτα.

 

Αιγόκερως Η ΑΚΤΙΝΑ

Είστε από τα πιο δημοφιλή ζώδια, άρα όλο αυτό θα σας φέρει και κάποιες ευκαιρίες που συσχετίζονται με τα αισθηματικά σας, που τα έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα.

 

Υδροχόος ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Θέστε τα όρια σας και αυτό είναι που θα σας φέρει και πιο κοντά στα αποτελέσματα που ζητάτε. Πιθανόν και οι λύσεις να έρθουν από κάποιον οικείο σας.

 

Ιχθείς ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Ο σύντροφος σας, θέλει μέσα στο Καλοκαίρι… να μιλήσετε και πιο αναλυτικά για γάμο. Εσείς ακόμη δεν είστε έτοιμοι, άρα δώσετε άμεσα τις σωστές απαντήσεις.