Άστρα και Ζώδια – Τίποτα δεν χωρίζει τελικά αυτούς που αληθινά αγαπιούνται!

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Θα πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους και αυτό σίγουρα θα σας φέρει και πιο κοντά, σε λύσεις και νέες καταστάσεις στον αισθηματικό σας κόσμο! Ήδη κάποιος σας περιμένει.

Ταύρος

Αυτήν την εποχή έχετε βάλει τα συναισθήματα σας στο πάγο, και κάπως έτσι αισθάνεστε πολύ καλύτερα και ασφαλείς. Αυτό κάποιος από τα παλιά, θα το αλλάξει.

 

Δίδυμοι

Πολλές επικοινωνίες και προτάσεις για μια νέα σχέση, σας έρχονται από το τέλος του Ιουλίου. Ακόμη και μια φιλία, θα σας εκπλήξεις με τις ανακοινώσεις της.

 

Καρκίνος                 

Εσείς σίγουρα με τον Ήλιο πάνω σας, μπορείτε να καταφέρετε πολλά και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Άτομο κύρους, θα συμβάλλει καταλυτικά στην οικονομική σας κατάσταση.

Λέων

Ηθική υποστήριξη, θέλει ο σύντροφος σας καθώς περνάει κάποιες προσωπικές δυσκολίες με τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά του ζητήματα.

 

Παρθένος

Σίγουρα η εποχή του Λέοντα 21/07, θα σας ευνοήσει και θα σας φέρει λύσεις, από εκεί που πραγματικά δεν το περιμένετε. Δείτε συμπεριφορές και δράστε ανάλογα.

Τσιγγάνικη Κατάστρωση – Ποιος θα κερδίσει τελικά την καρδιά σου?

Ζυγός

Το ταίρι σας, έχει παράπονα ότι το παραμελείτε και ίσως και να μην έχει άδικο. Δείτε πιο οργανωμένα τα προγράμματα σας, και βρείτε τρόπους ανανέωσης της σχέσης σας.

 

Σκορπιός

Είστε άτομα της υπερπροσφοράς, και αυτό το έχει εκτιμήσει ένα ιδιαίτερο άτομο του κύκλου σας… ίσως και να σας έχει κρυφά ερωτευτεί. Ανακοινώσεις πλησιάζουν!

 

Τοξότης

Αποφύγετε τις εντάσεις και τα πολλά λόγια, με άτομα που έχουν ήδη δείξει ότι έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης από εσάς. Κερδισμένοι θα βγείτε.

Αιγόκερως

Έχετε κοπιάσει αρκετά, για να κρατήσετε όρθια αυτήν την ιδιάζουσα σχέση. Μέσα στον  Αύγουστο, θα έχετε και την θετική ανταπόκριση από τον σύντροφο σας.

 

Υδροχόος

Εσείς δεν θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Δίνετε την προσωπική σας μάχη έτσι ώστε να καταφέρετε να διατηρείτε μόνιμα το ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στον δεσμό σας.

 

Ιχθείς

Έχετε προβληματιστεί πολύ καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δείχνει μια να σας πλησιάζει και μια να απομακρύνεται αδικαιολόγητα.