Ερμής στον Λέοντα και οι εραστές θα ξανα-συναντηθούν

Στο τέλος του Ιουλίου ο Ερμής θα περάσει στον πύρινο Λέοντα και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 11/08. Μια εξαιρετική εποχή, που οι απόμακροι εραστές και γνώριμοι, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δύσκολες καταστάσεις/παρεξηγήσεις και να συμφιλιωθούν υπό νέους όρους και συνθήκες:

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Εσείς ειδικά δεν υπάρχει λόγος, να εξηγείτε τα αυτονόητα. Σίγουρα αυτοί που σας αγαπάνε, μπορούν να σας προσεγγίσουν και να σας κερδίσουν. Είστε σε αναμονή.

Ταύρος

Κάτι καινούργιο ξεκινάει στην ερωτική σας ζωή. Εσείς που έχετε περάσει τόσο δύσκολα μονοπάτια, μπορείτε να δείτε πιο εύκολα πια, τις προθέσεις της άλλης πλευράς.

 

Δίδυμοι

Πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν από εσάς, και στην οικογένεια αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα δεχτείτε φλερτ που θα σας αναστατώσει!

 

Καρκίνος                 

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, που θα περάσουν από μπροστά σας και θα δείτε ότι η όλη σας καθημερινότητα μπορεί να αλλάξει. Αισθηματικές υποθέσεις, ισορροπούν.

 

Λέων

Ένας νέος κύκλος… προσεχώς ξεκινάει και σας προσφέρει αυτά που τόσο καιρό σας έχουν λείψει.  Εσείς που είστε μέσα σε προβληματικές σχέσεις, αποφασίστε για το μέλλον σας.

 

Παρθένος

Υπάρχει αλλαγή μέσα στον δεσμό σας, προς το καλύτερο. Ξέρετε ότι το ταίρι σας γενικότερα έχει προβλήματα, αλλά από τον Αύγουστο όλα αλλάζουν  υπέρ σας!

Ζυγός

Η προσωπικότητα σας, έχει τραβήξει την προσοχή κάποιου. Από την καινούργια εβδομάδα 19/07 είναι πιθανόν να έχετε μια επικοινωνιακή προσέγγιση που θα σας γοητεύσει.

 

Σκορπιός

Μην μένετε μόνο στα παλιά. Τώρα χρειάζεται να βρείτε την δύναμη και να συνεχίσετε την πορεία σας. Κάποια χρήματα που σας χρωστούνται έρχονται.

Καρμικό Ωροσκόπιο – Ποιοι τελικά θα κάνουν σχέσεις και με ποιους?

Τοξότης

Μέσα στο μυαλό σας, υπάρχουν πολλές απορίες, για την δύσκολη συμπεριφορά του αγαπημένου σας. Μιλήστε και θα δείτε ότι όλα μπορούν να επανέλθουν!

 

Αιγόκερως

Αυτά που έχετε προτείνει στο ταίρι σας, το βρίσκουν σύμφωνο. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, η σχέση σας θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο.

Υδροχόος

Όσα και να λέτε, βλέπετε ότι δεν υπάρχει κάποιο απτό αποτέλεσμα. Ίσως και τελικά να χρειάζεται ένα διάλειμμα, έτσι ώστε να βρείτε και εσείς τα αιτούμενα σας.

 

Ιχθείς

Κάποιες νέες γνωριμίες – φιλίες που έχουν εισβάλει στην ζωή σας, σίγουρα σας έχουν ανανεώσει σε κάθε επίπεδο. Ίσως και μια ερωτική διάθεση να δημιουργηθεί.