Η τράπουλα του Βασιλιά – Καρμική ένωση για τους συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Πολλές οι ευκαιρίες σας αυτό το διάστημα. Μια θα σας πλησιάσει πολύ περισσότερο και μέχρι να κατακτήσει την δύσκολη σας καρδιά! Προσοχή στο παρελθόν… επιστρέφει και αυτό!

Ταύρος ΤΟ ΦΩΣ

Είστε αποφασισμένοι να  λήξετε προβληματικές καταστάσεις που δεν σας χαροποιούν. Από τα τέλη του μήνα, στην ζωή σας θα επέλθει ισορροπία, αγάπη και χρήμα!

 

Δίδυμοι Η ΓΑΙΑ

Οι φίλοι σας είναι παρόντες σε όλα αυτά που ζείτε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Από τον Αύγουστο θα βρείτε και πάλι την ισορροπία σας και ένας νέος έρωτας θα σας ανανεώσει!

 

Καρκίνος ΤΟ ΑΣΤΡΟ        

Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοιχτά, με το ερωτικό σας παρελθόν! Σίγουρα έχετε όλη την καλή διάθεση να τα ξεμπερδέψετε, αλλά θα πρέπει  να σκαφτείτε τα πάντα σφαιρικά.

 

Λέων ΤΟ ΠΥΡ

Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο κάποιου παλιού σας έρωτα, και προσεχώς θα λάβετε προτάσεις επανασύνδεσης, που θα σας φέρουν σε μια ιδιαίτερη ψυχολογία!

Παρθένος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Ανοίξτε τα μάτια σας και κλείστε τις πληγές του παρελθόντος. Υπάρχουν φυσικά ακόμη αναστολές και ανασφάλειες, αλλά η εμπειρία σας πια μπορεί να σας οδηγήσει σε ασφαλείς επιλογές.

 

Ζυγός ΤΟ ΥΔΩΡ

Το ζητούμενο του συντρόφου σας, είναι να λύσετε όλες τις διαφορές σας, με τα παλιά και να ανοίξετε έναν νέο κύκλο στην σχέση σας. Επίσης, τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

Τσιγγάνικη κατάστρωση – Έχει ο πρώην σου ακόμη αληθινά συναισθήματα για εσένα?

Σκορπιός Η ΑΜΜΟΣ

Δεν θα πρέπει πια να ασχολείστε με αυτά που κάνουν οι άλλοι και ειδικά ο πρώην σας. Η εποχή θα σας δώσει νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν.

 

Τοξότης Ο ΑΕΡΑΣ

Το καθημερινό σας πρόγραμμα είναι άκρως φορτωμένο και το ταίρι σας έχει ήδη αρχίσει… και κάνει κάποια δικαιολογημένα παράπονα. Βρείτε τις λύσεις άμεσα.

 

Αιγόκερως Η ΑΚΤΙΝΑ

Οι μέρες που απομένουν για τον Ιούλιο… θα είναι γεμάτες με υποχρεώσεις επαγγελματικές και οικογενειακές. Εσείς που έχετε προγραμματίσει ταξίδι, ίσως να έχετε μια μικρή καθυστέρηση.

 

Υδροχόος ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Ο αγαπημένος σας, σας στηρίζει σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Μέσα στον καινούργιο μήνα, οι αδέσμευτοι, θα δεχτούν πολλές ερωτικές εξομολογήσεις.

 

Ιχθείς ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Είστε το ζώδιο που μέσα στο τρίτο 10ήμερο του Ιουλίου, θα μιλήσετε και θα συναντηθείτε με το πρόσωπο που σας αφορά αισθηματικά. Οι λύσεις θα βρεθούν.