Τσιγγάνικη κατάστρωση – Έχει ο πρώην σου ακόμη αληθινά συναισθήματα για εσένα?

Ζωδιακές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός: ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ

Η σχέση σας μπορεί να έχει περάσει από κάποιους κυματισμούς, αλλά τείνουν όλα πια να ισορροπήσουν. Σίγουρα θα πρέπει, να βρείτε νέους τρόπους ανανέωσης. Το ταίρι σας, θα κάνει την καλή αρχή!

Ταύρος: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Δεν θέλετε πολλή φασαρία γύρω σας, στον ερωτικό τομέα. Προτιμάτε να είστε μόνοι σας, παρά μέσα σε συσχετισμούς που είναι αδιέξοδοι. Δεν είστε εσείς για ημίμετρα!

Δίδυμοι: ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Οι σχέσεις και τα συναισθήματα λειτουργούν μέσα από κανόνες, που είναι για όλους οι ίδιοι. Στην δική σας περίπτωση, θα χρειαστεί να μιλήσετε ανοιχτά, στον σύντροφο σας.

Καρκίνος: Η  ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Είστε έτοιμοι για να εμπλακείτε μέσα σε μια νέα σχέση. Έχετε πλέον την εμπειρία και τις γνώσεις, για να διαχειριστείτε καταστάσεις και συναισθήματα, που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους.

Λέων: Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, σε αυτά που τάζετε και υπόσχεστε σε άτομα που έχουν ήδη δείξει ότι τα ενδιαφέρετε. Στα εργασιακά σας, θα έχετε σημαντικές επιτυχίες.

Παρθένος: ΤΑ  ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ

Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε με ότι σας προτείνουν. Δεν θα δείξετε πιο καλοί έτσι… παρά μόνο δεδομένοι. Δείξτε τον αληθινό σας χαρακτήρα, και για αυτόν θα αγαπηθείτε.

Ζυγός: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Πολλά αυτά που πρέπει να μάθετε για τον σύντροφο σας, που είναι γενικότερα εσωστρεφής. Ο χρόνος θα σας δείξει ποια είναι τα κοινά σας χαρακτηριστικά.

Σκορπιός: Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Είστε μπερδεμένοι, ανάμεσα σε προτάσεις και συναισθήματα που όμως δεν σας πείθουν. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε άμεσα, άρα δώστε χώρο και χρόνο για σκέψη.

Τοξότης: Ο ΑΝΑΜΕΝΟΣ ΠΥΡΣΟΣ

Το σκεπτικό σας είναι γύρω, από το παρελθόν που όμως δεν δείχνει κάποια επικοινωνιακή κινητικότητα.  Από το τέλος του μήνα Ιουλίου, σίγουρα κάτι τροποποιείται! Σας αναζητά μια επανασύνδεση.

Ερμής στον Λέοντα και οι εραστές θα ξανα-συναντηθούν

Αιγόκερως: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ

Μην επιτρέπετε σε κανέναν, να σας κριτικάρει για την ερωτική σας ζωή και σχέση. Επίσης, στην οικογένεια σας θα έρθουν και κάποιες οικονομικές λύσεις.  Οι ελεύθεροι, θα έχουν νέες προσεγγίσεις.

Υδροχόος:  ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

Εσείς που έχετε χωρίσει το τελευταίο διάστημα – μήνες, θα λάβετε ένα μήνυμα – τηλεφώνημα από τον πρώην σας, που θα ήθελε να κάνετε μια κοινή ακόμη προσπάθεια.  Πιθανόν και τώρα να τα καταφέρετε.

Ιχθείς: ΤΑ 10 ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Μόνο τα θετικά να κρατήσετε από το ερωτικό σας παρελθόν. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα έχετε μια τρυφερή εξομολόγηση από έναν στενό σας φίλο. Μια νέα σχέση πιθανόν και να γεννηθεί.