Κλασσική τράπουλα – Αποφάσεις δέσμευσης και προτάσεις επανασύνδεσης

Μηνιαίες προβλέψεις:

 

Κριός ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Με τις αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης προς εσάς, να είναι άκρως ερωτικές, είναι μόνο θέμα χρόνου να ερωτευτείτε βαθιά και μόνιμα. Ίσως και να σας αναζητήσει κάποιος από τα παλιά.

Ταύρος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχουν ανάγκη από ένα διάλειμμα από την δύσκολη τους καθημερινότητα. Μερικοί θα το καταφέρουν μέσα από προτάσεις των φίλων τους.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Ο χρόνος σας είναι λίγος για τον σύντροφο σας, που έχει και αυτός πλέον τα δικαιολογημένα του παράπονα. Φροντίστε σε όλα αυτά να βρείτε λύσεις.

 

Καρκίνος ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Έχετε σκεφτεί τα πάντα και το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρετε μια τελική απόφαση, για την προσωπική σας ζωή που δεν έχει την πορεία που επιθυμείτε.

 

Λέων ΤΟ ΕΝΝΕΑ  ΣΠΑΘΙ

Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να είστε και να δείχνετε εγκρατείς στο νέο πρόσωπο που σας αφορά. Πιθανόν και αυτό να μην είναι και το δυνατό σας σημείο!

Παρθένος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Με την αλλαγή του ζωδίου να σας επηρεάζει ευθέως, εσείς θα πρέπει να βρείτε την εσωτερική δύναμη και να μπορέσετε να μιλήσετε ειλικρινά στον πρώην σας, που ακόμη αγαπάτε.

 

Ζυγός ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μέσα στα προγράμματα σας και την έντονη σας ζωή, θα προστεθεί και ένας έρωτα, που θα γεμίσει την καρδιά και το μυαλό σας με όμορφες στιγμές.

 

Αύγουστος ’21 – Αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σκορπιός ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Μην αναπολείτε άλλο τα παλιά. Τώρα όλα στην ζωή σας, έχουν αλλάξει και σίγουρα νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ροή της καθημερινότητας σας.

 

Τοξότης ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Πρέπει να λύσετε κάποια οικονομικά σας προβλήματα, και σε δεύτερο τόνο να κάνετε πιο βαθιές σκέψεις γύρω από έναν γάμο – απόκτηση παιδιών.

Αιγόκερως ΤΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Εκπλήξεις θα έχει η εποχή από τους καλούς σας φίλους. Προτάσεις για  διασκέδαση, που θα πάρουν τις σκέψεις σας, από τα παλιά και άσχημα. Πιθανόν και ήδη να υπάρχει μια ερωτοφιλία.

 

Υδροχόος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Όλος αυτός προσεχώς ο καινούργιος μήνας, θα έχει πολλά να σας διδάξει. Πάνω από όλα μην εμπλακείτε εν νέου με άτομα που δείχνουν διαφορετικά από εσάς.

 

Ιχθείς Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Είστε μέσα σε πολλά ζητήματα εμπλεγμένοι… και αυτό δεν σας δίνει την άνεση χρόνου, για να ασχοληθείτε με την αισθηματική σας καθημερινότητα.