Σμυρνέικη Τράπουλα – Επανασύνδεση και ερωτική συγχώρεση

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

 

Κριός  ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΤΩΡΑ

Θα πρέπει άμεσα να ξεχωρίσετε μέσα στο μυαλό σας και την καρδιά σας, τι συμβαίνει. Πολλές οι πληροφορίες και οι επικοινωνίες, που θα σας κάνουν να ξεκαθαρίσετε το μέσα σας, και να δώσετε το πράσινο φως εκεί που μόνο αξίζει.

Ταύρος ΓΟΝΙΜΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΑΜΟΥ

Πιθανόν και να είναι ο μήνας, που θα αλλάξει μόνιμα της ζωής σας στον αισθηματικό τομέα. Άτομα από το παρελθόν, που δεν σας έχουν ξεπεράσει θέλουν να τους δώσετε μια ακόμη προσωπική ευκαιρία.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΣΤΟ ΣΤΕΜΜΑ

Το ασταμάτητο σας πνεύμα και διάθεση, σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς στο αντίθετο φύλο, και τώρα είναι και το σωστό χρονικό σημείο, για να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας στην σχέση – ερωτοφιλία που σας προβληματίζει.     

Αύγουστος ’21 – Αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Καρκίνος ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΣΠΑΘΙΑ

Σίγουρα μπορείτε και καλύτερα. Από το επόμενο δεκαήμερο του Αυγούστου, θα μπορέσετε να δώσετε απαντήσεις σε αυτούς που έχουν συζήσει να έρθουν πιο κοντά στην καρδιά σας. Ίσως και κάποιες επανενώσεις, να λάβουν χώρα.

 

Λέων Η ΧΡΥΣΗ ΡΟΔΙΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Εσείς είστε κάτω από τα φώτα του σύμπαντος.  Δεν χρειάζεται πια να μετανιώνετε για καταστάσεις που έχουν λήξει. Προσεχώς θα έρθουν μέσα στην καθημερινότητα σας νέα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν.

 

Παρθένος ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ

Οι αποφάσεις που έχει πάρει ο αγαπημένος σας, άμεσα θα σας ανακοινωθούν. Εσείς από την δική σας μεριά, θα χρειαστεί να εκφράσετε και τις δικές σας θέσεις. Θα είναι ένα καταπληκτικό διάστημα.

 

Ζυγός ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Κάποιος από το χαμένο σας παρελθόν, θέλει να σας αναζητήσει και μέσα από αυτό, να σας μιλήσει για όλες αυτές τις σημαντικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί μέσα στην ζωή του… και που τώρα θέλει να συμπεριλάβει και εσάς.

 

Σκορπιός Η ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΑΣΗ

Το τι θέλετε σίγουρα το έχετε εκφράσει. Το μόνο που απομένει είναι να δείτε και τις αντιδράσεις από το άτομο που αγαπάτε. Μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα Αυγούστου, θα μιλήσετε για νέα σχέση ή θα διορθώσετε αυτήν που έχετε. 

Τοξότης ΟΙ ΔΥΟ ΒΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΑΚΤΥΛΟ

Είστε από τα πιο δύσκολα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, σε ότι αφορά και έχει να κάνει με την αγάπη και τις συναισθηματικές σχέσεις. Ωστόσο, κάποια αλλαγή σας πλησιάζει, και σας κάνει να δείτε τα πάντα σφαιρικά και ώριμα.   

 

Αιγόκερως ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Αυτά που έχετε ζητήσει, από το ταίρι σας μέσα στις προσεχείς ημέρες θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Πιθανόν και εσείς που έχετε χωρίσει να μπορέσετε να βρείτε κοινές λύσεις πριν την λήξη του τρέχοντος μηνός! 

 

Υδροχόος Η ΠΗΓΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Πολλά αυτά που ακούγονται για τον άνθρωπο που έχετε κεντρίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να μιλήσετε και να βρείτε τα βήματα σας. Σίγουρα στα καλά, είναι και τα ανοδικά σας οικονομικά.

Ιχθείς Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΙ

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άμεσα, σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη φάση ζωής που είστε. Από την αρχή του επόμενου μήνα, πολλά θα έρθουν στο προσκήνιο και εσείς θα πάρετε τις μόνιμες σας αποφάσεις, που θα είναι και οι σωστές πια.