Ωροσκόπιο Αυγούστου – Ανατέλλουν παλιές αγάπες και πάλι

Προβλέψεις μέχρι τέλος Καλοκαιριού:

 

Κριός

Πολλά αυτά που σας τάζουν και εσείς θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, σε αυτά που θα πείτε ή και θα ζητήσετε. Δεν θα πρέπει επίσης, να κάνετε εκπτώσεις στα θέλω σας.

Ταύρος

Μπορεί να είστε λίγο θυμωμένοι με τον άνθρωπο σας που δείχνει να θέλει, περισσότερο χρόνο ή χώρο για τον εαυτό του, τους φίλους και την προσωπική του δράση.  Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα.

 

Δίδυμοι

Έχετε καταλάβει, ότι μέσα στους κοινωνικούς – φιλικούς σας κύκλους,  υπάρχουν άτομα που σας φλερτάρουν με όλους τους τρόπους. Εσείς ειδικά που είστε και μέσα σε σχέσεις, καλό θα ήταν να μην κάνετε κάτι που θα χαλάσει την εικόνα αλλά και την καρδιά του συντρόφου σας.

 

Καρκίνος                 

Όσα έχετε ακούσει για τον πρώην αγαπημένο σας, εσείς μην τα πιστέψετε όλα. Μπορεί να είναι υπερβολές, μπορεί και να υπάρχει μια αντιζηλία από τα άτομα που σας τα μεταφέρουν.

Λέων

Από σήμερα και μέχρι ο Ήλιος, να περάσει στην αδελφική Παρθένο, εσείς θα έχετε έντονη πολιορκία από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που σας θέλει και σας το έχει τονίσει, πολλές φορές.

 

Παρθένος

Κάποιες από τις  κακές συνήθειες που έχει το συντροφικό σας έτερο, έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν. Τώρα που έχετε έρθει πιο κοντά, μέσα από την διπλωματική σας οδό, μπορείτε να  μιλήσετε και να προτείνετε τις διορθώσεις σας.

Τσιγγάνικη κατάστρωση – Έχει ο πρώην σου ακόμη αληθινά συναισθήματα για εσένα?

Ζυγός

Μέσα από την εργασία αλλά και κάποια κληρονομικά σας θέματα, θα έρθουν χρήματα, που θα σας διευκολύνουν στο να βρείτε λύσεις για προβλήματα που καιρό τώρα σας έχουν ταλαιπωρήσει.

 

Σκορπιός

Σκέψεις και συναισθήματα τρέχουν σε αντίθετες κατευθύνσεις, και μάλλον θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις άμεσα, καθώς και το άτομο που σας έχει φέρει σε αυτό το σημείο, δεν κάνει κάτι. Δεν χρειάζεται πια εσείς να παραμένετε μέσα σε μια μετριότητα.

Τοξότης

Έχετε μια ευχή. Θα πραγματοποιηθεί μέσα σε αυτόν τον μήνα. Το άτομο που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας, έχει λάβει τα έμμεσα μηνύματα σας, και θα ανταποκριθεί μέσα σε στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

 

Αιγόκερως

Όταν θυμώνετε δεν υπολογίζετε τα συναισθήματα σας. Τώρα που όλα έχουν λήξει με το συντροφικό σας έτερο, μπορείτε να κάνετε έναν απολογισμό πεπραγμένων και να δείτε τι μπορείτε από εδώ και μετά, να διορθώσετε.

 

Υδροχόος

Όλα αυτά που θέλει να σας πει το συντροφικό σας έτερο, σίγουρα θα σας παραξενέψουν. Δεν έχετε κάνει κάτι λάθος εσείς, απλά η δική του η ζωή είναι μπερδεμένη και θέλει την βαθύτερη σας κατανόηση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

 

Ιχθείς

Πίεση έχετε δεχτεί τον τελευταίο καιρό…από τον σύντροφο σας προκειμένου να ξεκαθαρίσετε πλέον την όποια παρελθοντική ή παροντική σας κατάσταση. Φροντίστε τα οικονομικά και τους φίλους σας.