Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Χάνοντας την αγάπη κάποιου?

Προβλέψεις για τις επόμενες 40 ημέρες:

 

Κριός  Το Καλάθι με τα αγαθά

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα 26/07, θα μιλήσετε εκ νέου με το άτομο, που επιθυμείτε. Δεν χρειάζεται όμως αυτήν την φορά να ανακυκλώσετε το γνωστό παρελθόν

Ταύρος Η Πόρτα

Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές σε εργασία και προσωπική ζωή, ειδικά εσείς που έχετε μείνει μόνοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έρωτας έρχεται στον δρόμο σας.

 

Δίδυμοι Η Βίβλος

Δεν έχετε άλλες δικαιολογίες. Σίγουρα θέλετε ακόμη τον πρώην σας, αλλά θα χρειαστεί και από την δική σας μεριά, να ενεργοποιήσετε τις σχετικές επικοινωνίες.

 

Καρκίνος  Η κόκκινη Καρδιά

Μην απορείτε που το ταίρι σας, δεν είναι και τόσο εξωστρεφές αυτό το χρονικό διάστημα. Έχετε υποσχεθεί πολλά που ακόμη δεν έχουν γίνει πράξη. Σκεφτείτε τα πάντα.

Ωροσκόπιο Αυγούστου – Ανατέλλουν παλιές αγάπες και πάλι

Λέων Ο Βασιλιάς

Ο καινούργιος μήνας, έχει οικονομικά θετικά μαντάτα για εσάς. Τώρα που είστε και σε μια πιο ώριμη φάση, όπου έχετε τις δυναμικές για να λήξετε προβλήματα ετών. Μια παγωμένη αγάπη, θα αναζωπυρωθεί.

 

Παρθένος Το Μωρό

Δεν χρειάζεται να κυνηγάτε κανέναν. Τώρα που το σύμπαν σας στρώνει κόκκινα χαλιά, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις και λάθος δράσεις.  Η επανασύνδεση είναι κοντά.

Ζυγός Η Βασίλισσα

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του νέου μήνα, θα έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί. Αυτό θα σας διαφωτίσει και περισσότερο για τον χαρακτήρα του! 

 

Σκορπιός Το λευκό Άλογο

Δεν μπορείτε να έχετε την καρδιά σας στο παρελθόν και το μυαλό σας στο παρόν. Αποφασίστε τι θέλετε και ανάλογα κινηθείτε, χωρίς εν τέλει να πικραθεί κάποιος.

 

Τοξότης Το Χωράφι                                                  

Στην εργασία σας, θα λάβετε μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη. Αυτό πιθανόν να μετουσιωθεί σε προαγωγή ή και να χρειαστεί να κάνετε και κάποια ταξίδια. Κάτι νέο θα κάνετε με τον άνθρωπο σας.

 

Αιγόκερως Το Κεχριμπάρι

Δεν έχετε πια καθόλου χρόνο για χάσιμο. Αυτό είναι και κάτι που ευτυχώς θα σας κάνει να αποφύγετε τους ανθρώπους που δεν σας είναι ταιριαστοί. Μια ερωτοφιλία, θα εκδηλωθεί.

 

Υδροχόος Ο Πάπυρος

Από το συντροφικό σας έτερο  αυτές τις εβδομάδες να τα περιμένετε όλα. Σίγουρα υπάρχουν και πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να συζητηθούν και να βρεθούν οι λύσεις.

Ιχθείς Το Αστέρι

Αυτά που ακούτε για τον άνθρωπο σας, από τους φίλους σας, σας έχουν βάλει σε βαθιές σκέψεις για το μέλλον σας. Σκεφτείτε χωρίς συναισθηματισμούς.