Η τράπουλα της Κατίνας – Συγχώρεση και κοινή πορεία για τους Συντρόφους

Προβλέψεις για τον μήνα του Αυγούστου:

 

Κριός  Η Άγκυρα

Μην χάνετε τα νεύρα και την ενέργεια σας, για καταστάσεις που τελικά δεν είναι στον έλεγχο σας. Όλη η νέα εβδομάδα θα φέρει και οικονομικές επιτυχίες.  Ο πρώην σας, θα σας μιλήσει πια πιο ανοιχτά.

Ταύρος  Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Μην δίνετε αφορμές σε τρίτα πρόσωπα, για να έρθουν πιο κοντά ή και μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Το ταίρι σας έχει τα δικά του προβλήματα και δεν  θέλει κάτι περισσότερο.

 

Δίδυμοι Ο  Ήλιος

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα 02/08, θα έχετε μια αισθηματική επίσκεψη από εκεί που την αναμένετε. Μαζί με αυτό θα προκύψουν και πολλές εργασιακές απαιτήσεις.

Ωροσκόπιο Αγάπης – Ξαφνικές επικοινωνίες από τα παλιά

Καρκίνος Το Δέντρο

Είστε από τα πιο εύστροφα ζώδια του ζωδιακού και αυτό τώρα, θέλετε να το κάνετε πράξη. Το συντροφικό σας έτερο, είναι δίπλα σας σε όλα αυτά που θα του ζητήσετε.

 

Λέων Σελάνα Το Τζαν του Εβένου

Αποφασίστε τι  θέλετε να κάνετε και με ποιον. Μάλλον είστε μπερδεμένοι αλλά και προβληματισμένοι, με αυτά που ακόμη δεν έχουν λήξει από το παρελθόν.

 

Παρθένος Το Γράμμα

Κάποια ζητήματα οικονομικά – εργασιακά θέλει να συζητήσει μαζί σας το ταίρι σας. Μερικοί από εσάς, θα μετοικήσουν ή θα κάνουν δουλειά με τον αγαπημένο τους.

Ζυγός  Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Το τελευταίο που περνάει τώρα από το μυαλό σας, είναι να αναμοχλεύσετε το παρελθόν. Δεν χρειάζεται και το μόνο σίγουρο είναι… ότι κάπως έτσι θα ξεπεράσετε και τις εμμονές.

 

Σκορπιός Η Μπρατσέρα

Ο σύντροφος σας, θα ξεμπλέξει οριστικά από το παρελθόν του ή το περίπλοκο παρόν του. Εσείς μπορείτε τώρα να θέσετε τους όρους και τις απαιτήσεις σας.

 

Τοξότης Η Παιδούλα

Η οικονομική σας κατάσταση θα καλυτερέψει, κάτι που θα βοηθήσει και την ψυχολογία σας, να ισορροπήσει. Σε δεύτερο τόνο, ξεκαθαρίστε και τα ερωτικά σας.

Αιγόκερως Αράλ –  Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Αναλύετε πολύ τα πράματα μέσα στο μυαλό σας, και κάπου χάνετε την πραγματικότητα. Σίγουρα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πιο κάτω, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

 

Υδροχόος  Ο Δρόμος

Μην κοιτάτε ποτέ τι κάνουν οι άλλοι. Υπάρχουν σίγουρα πολλά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσετε. Όλος ο Αύγουστος θα φέρει σε εσάς, καταλυτικές αισθηματικές αλλαγές.

 

Ιχθείς Η Κουκουβάγια

Αυτός που σας αγαπάει, με τον δικό του τρόπο… θα σας πλησιάσει και σίγουρα θα σας βάλει σε μια νέα σκέψη, για το πώς μπορείτε εσείς οι δύο να γίνετε ζευγάρι.