Κλασσική τράπουλα – Κινήσεις επανένωσης από τους πρώην που θα συγκινήσουν

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

Κριός  ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Η εποχή είναι θετικότατη, μέσα από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε μόνοι σας ή και με τις καλές σας παρέες. Οι τυχεροί που έχουν ταίρι, ίσως και να πάνε ένα 2ημερο για να ανανεώσουν την σχέση τους.

Ταύρος ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Το ταίρι σας, δεν έχει κενά μνήμης, απλά τώρα χρειάζεται και εσείς από την δική σας την μεριά, να δράσετε πιο διπλωματικά. Μην πιέζετε και απλά δρομολογείστε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε προσεχώς.

 

Δίδυμοι ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Ότι και να έχει γίνει μέσα στην σχέση σας, ευτυχώς θα ξεπεραστεί. Ο άνθρωπος σας, που σας έχει  αγαπήσει πολύ, είναι έτοιμος για να κάνετε μαζί και όλα τα βήματα που θα σας οδηγήσουν σε γάμο!

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου – Παλιοί έρωτες και νέα συναισθήματα θα μπερδευτούν πάλι

Καρκίνος ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Η εβδομάδα, έχει εκπλήξεις για εσάς και μάλλον θα βρεθείτε και με το πρόσωπο που αγαπάτε. Πολλά και τα καλά νέα που θα προκύψουν σε οικονομικό – επαγγελματικό επίπεδο. Ενεργοποιηθείτε.

 

Λέων ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Αφήστε τους άλλους πρώτοι να σας πουν τελικά τι θέλουν από εσάς. Υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σας, που σίγουρα δεν σας έχει αφήσει αδιάφορους. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και μεγάλες.

Παρθένος ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Αστρολογικά είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια που θα μπορέσετε, πολλές από τις πρακτικές σας εκκρεμότητες, να τις κλείσετε. Μερικοί ίσως προσεχώς να κάνουν ένα σύντομο ταξίδι, για να δουν κάποιον.

 

Ζυγός ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Μην κάνετε εκπτώσεις, σε αυτά που θέλετε και σίγουρα μην χάνεστε μέσα σε αυτά που θέλουν οι άλλοι. Είναι σίγουρα μια εποχή, που κάποια πράματα θα τα λήξει και κάποια θα τους δώσει κίνητρο για να εξελιχθούν.

 

Σκορπιός ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Πολλά και ουσιαστικά αυτά που θέλει το ταίρι σας, να κάνει με εσάς αλλά ακόμη τα οικονομικά του, δεν του το επιτρέπουν. Μέσα στο Φθινόπωρο, όλα αυτά πάντως θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα.

Τοξότης ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν μπορείτε να υπηρετείτε διπλές καταστάσεις στην αγάπη. Δεν θέλετε κάποιος στο τέλος να πληγωθεί. Κινητοποιηθείτε και φέρτε τις λύσεις άμεσα εκεί που χρειάζεται και χωρίς άλλες δικαιολογίες.

 

Αιγόκερως ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Τα ταίρια που είναι χώρια, λόγω χιλιομετρικών αποστάσεων, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα συναντηθούν. Επίσης, οι χωρισμένοι ίσως και να βρουν τις επικοινωνιακές ευκαιρίες για να φέρουν την επανασύνδεση πιο κοντά.

 

Υδροχόος ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα για εσάς. Ξέρετε τι θέλετε και αυτό δεν αλλάζει όσες προσφορές και να έχετε από το παρελθόν σας. Μια νέα γνωριμία θα έρθει από τα επαγγελματικά σας και θα σας γοητεύσει.

Ιχθείς ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Οι διάλογοι που θα εκκινήσει ο άνθρωπος σας, θα μιλούν για το μέλλον. Υπάρχουν πράματα που δεν τα ξέρετε και σίγουρα αυτό που τώρα μπορείτε να κάνετε, είναι να δώσετε στον δεσμό σας μια νέα πνοή.