Εφτάψυχη ΤΑΡΩ – Όλες οι αισθηματικές αλήθειες

Προβλέψεις για τις επόμενες 77 ημέρες:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ

Τα λάθη και τα πάθη είναι για το ζώδιο σας. Τώρα που υπάρχουν και οι πιο κατάλληλες συνθήκες, θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσετε μια  ερωτική ιστορία με το άτομο που αγαπάτε καιρό τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΔΥΣΗ

Δεν είστε το ζώδιο που θα δώσει εξηγήσεις σε τρίτα άτομα, για την ζωή και την καθημερινότητα του. Υπάρχουν σίγουρα κάποια προβλήματα στην σχέση σας, αλλά μόνοι σας μόνο μπορείτε να τα ξεπεράσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΣΕΛΗΝΗ ΒΟΡΡΑΣ

Αυτά που έχετε μέσα στη καρδιά και στο μυαλό σας, καλείστε να τα διαχειριστείτε σοφά και να μην κάνετε άλλα λάθη, που θα πληγώσουν εσάς και κάποιον που πιθανό και στο τέλος να μην φταίει.

Οι κάρτες των Αγγέλων – Μαντάτα που θα ικανοποιήσουν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ

Ο ένας και μοναδικός λόγος που είστε ελεύθεροι ακόμη, είναι επειδή το μυαλό σας είναι χαμένο σε παρελθούσες καταστάσεις και όνειρα, που έμειναν μισά. Μέσα στην Φθινοπωρινή πάντως περίοδο θα έχετε κάτι νέο να σας χτυπάει την πόρτα.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΑΝΑΤΟΛΗ

Οι σκέψεις που έχετε αυτήν την εποχή, είναι γύρω από το παρελθόν σας, που ακόμη σας ενοχλεί, με όλους τους πιθανούς τρόπους. Από τα τέλη του μήνα και μετά, θα έχετε μερικές ενοχλήσεις επικοινωνιακές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ ΝΟΤΟΣ

Κρυφά του μυστικά, θέλει το συντροφικό σας έτερο επιτέλους να σας αποκαλύψει. Δεν έχετε βέβαια και εσείς την ίδια υποχρέωση, αλλά για να υπάρξει ισορροπία, καλύτερα να γίνεται λίγο πιο εξωστρεφείς.

ΖΥΓΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗ

Οι περίεργες και τυπικές συμπεριφορές που δέχεστε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, σας έχουν σίγουρα παραξενέψει. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς όλο αυτό από πίσω κρύβει ερωτική διάθεση και συναισθήματα βαθιά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΒΟΡΡΑΣ

Μέσα στην οικογένεια σας ή και την σχέση σας έχουν δημιουργηθεί κάποια ζητήματα, που μόνο εσείς  μπορείτε να τα λύσετε. Μην καθυστερείτε απλά δώστε την προσοχή σας έτσι και πάλι οι ισορροπίες να επανέλθουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ ΔΥΣΗ

Το πρόγραμμα σας έχει από όλα, εκτός από συναισθήματα. Αυτό είναι και μια δική σας συνειδητή επιλογή, που σας κάνει και αισθάνεστε όμως ασφαλείς. Μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, μια παλιά σας ιστορία, θα σας πλησιάσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΝΟΤΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος του γήινου σας ζωδίου, άρα ότι και να σκεφτείτε μπορείτε να το πάτε και σε ένα πρακτικό επίπεδο. Ταξίδια, επανασυνδέσεις και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στρώνονται μπροστά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ

Σίγουρα είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι τον σύντροφο σας, τον έχετε γλυτώσει από πολλά. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι μέσα στον τρέχον μήνα, έχει στις προθέσεις του να σας μιλήσει και για κάτι επίσημο!

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΡΡΑΣ

Πολλά τα νέα πρόσωπα, που είναι γύρω σας και κάνουν ότι μπορούν για να σας δελεάσουν την ερωτική προσοχή. Μέσα σε αυτούς και ένα κοινωνικό – φιλικό άτομο, που θα σας κάνει μια έκπληξη.