Οι κάρτες των Αγγέλων – Μαντάτα που θα ικανοποιήσουν

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

 

Κριός   Η Μελέτη

Οι γνωστοί σας έχουν να σας φέρουν κουτσομπολιά και νέα, από το άτομο που σας αφορά ερωτικά. Σε όλα αυτά εσείς κρατήστε μια μετριοπαθή στάση. Μέσα στο δεύτερο μισό του μήνα, θα έρθουν και οι σχετικές επισκέψεις.

Ταύρος Η Φιλία

Ξέρετε ότι έχετε ήδη καθυστερήσει τις επικοινωνιακές σας πράξεις, προς το άτομο που καιρό τώρα σας δείχνει την συμπάθεια του με όλους τους πιθανούς τρόπους. Το σύμπαν σας καλεί για ενεργοποίηση.

Κλασσική τράπουλα – Κινήσεις επανένωσης από τους πρώην που θα συγκινήσουν

Δίδυμοι Η Συγχώρεση

Μην ακούτε εσείς πραγματικά κανέναν για το τι πρέπει να αλλάξετε μέσα στην σχέση σας. Δεν είστε το ζώδιο που μπορείτε εύκολα να δεχτεί συμβουλές. Πάντως το ταίρι σας, κάτι πλέον περισσότερο περιμένει από εσάς.

 

Καρκίνος Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Συμβαίνουν πολλά αυτήν την εποχή, μέσα στο μυαλό σας και δεν έχετε χρόνο και διάθεση για να συμμετέχετε σε μια νέα ερωτική σχέση. Σίγουρα ξέρετε ότι κάποιος σας έχει στο στόχαστρο του, αλλά θα πρέπει να αναμένετε τις προτάσεις του.

Λέων Η Νέα Αγάπη

Τα προξενιά πάνε και έρχονται. Οι δικοί σας άνθρωποι και φίλοι τώρα κάνουν ότι περνάει από την δυναμική τους, έτσι ώστε να μπορέσετε και εσείς να έρθετε πιο κοντά σε μια νέα σχέση. Όλα τα παλιά να τα ξεχάσετε άμεσα.

 

Παρθένος Τα Παιδιά

Ξέρετε ότι εκεί έξω υπάρχει το καρμικό σας έτερον ήμισυ και σας αναμένει. Οι μέρες μέσα στο ζώδιο σας….και μέχρι τις αλλαγές του μήνα, θα φέρουν την πρώτη γνωριμία, που θα σας βάλει και πάλι σε ερωτικούς ρυθμούς μόνιμα!

Ζυγός Ακούγοντας 

Πολλά τα ερωτικά μέτωπα που έχετε ανοίξει, με το παρελθόν σας. Αυτό σαν σύνολο είναι λάθος και δεν σας πάει πουθενά. Ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας βελτίωση, και όποιος πραγματικά σας αγαπάει, θα σας ψάξει.

 

Σκορπιός Η Πρόθεση 

Το ταίρι σας, θέλει πάντα να περνάει το δικό του, και μάλλον τώρα αυτό έχει αρχίσει σφαιρικά και σας πιέζει ή και μπορεί να σας αδικεί. Μιλήστε άμεσα και θέστε τα όρια σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν προτάσεις για σχέση, από έναν συνεργάτη τους.

 

Τοξότης Η Θεραπεία

Μπορεί να είστε εκ ζωδίου λίγο περίεργοι, αλλά δεν μπορείτε εύκολα να μην δείτε ότι το άτομο που σας πολιορκεί, έχει και κρυμμένα χαρτιά. Αφήστε τον χρόνο να περάσει, και μέσα από συμπτώσεις, θα σας αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Αιγόκερως Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Δεν σας ενδιαφέρει άμεσα να αγαπήσετε. Είστε αρκετά φορτωμένοι αυτή την περίοδο με τρίτες υποθέσεις. Ωστόσο μια μερίδα από εσάς, θα έχει φλερτ από τον κοινωνική κύκλο. Ανταποκριθείτε με προσοχή και με μέτρο σίγουρα.

 

Υδροχόος Τα Νέα Ξεκινήματα 

Στα μάτια και στην καρδιά σας, υπάρχει ακόμη ερωτική πικρία. Κάποιος σας έχει προδώσει και μάλλον δεν το έχετε ακόμη ξεπεράσει. Σίγουρα θα έχετε πολλές επικοινωνίες και επαφές προσεχώς, άρα να είστε πλέον διπλά προσεχτικοί.

 

Ιχθείς  Η Εισακουσθείσα προσευχή

Δυο ιδιαίτερες προσωπικότητες, σας πολιορκούν.  Είναι μόνο θέμα χρόνου, για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα στο μυαλό σας τι θέλετε και από ποιον. Φροντίστε όλο αυτό να μην συνεχιστεί και εντός του Φθινοπώρου!