Κλασσική τράπουλα – Νέα πρόσωπα και κεραυνοβόλοι έρωτες

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός  ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Με το να είστε  θετικοί σε όλα, μόνο δεδομένοι θα δείξετε στο μυαλό του συντρόφου σας. Μην χάνετε την προσωπικότητα σας αλλά και τα θέλω σας.

Ταύρος  ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Αυτός που σας έχει κλονίσει την ερωτική σας εμπιστοσύνη, θα σας ξαναπλησιάσει. Να είστε έτοιμοι για προτάσεις που θα ζεστάνουν την καρδιά σας.

 

Δίδυμοι  ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχουν θέματα που το συντροφικό σας έτερο, θέλει να μοιραστεί μαζί σας.  Με την εμπειρία που έχετε μπορείτε να δώσετε λύσεις που θα ξεμπλέξουν τα πράματα.

Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν το αισθηματικό μέλλον

Καρκίνος  ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ            

Είστε αποφασισμένοι μέσα σε αυτόν τον καινούργιο μήνα, θα δείτε πιο καθαρά τι μπορείτε να καταφέρετε μέσα στην εργασία σας! Τα φλερτ πάντως σας κυκλώνουν.

 

Λέων ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Δεν είστε καθόλου υποχρεωμένοι να καταλάβετε τι θέλουν οι άλλοι από εσάς. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρετε για εσάς, θα σας μιλήσει ανοιχτά και καθαρά.

 

Παρθένος ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Οι συμπτώσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα είναι πολλές και σίγουρα μια ειδικά θα σας αναστατώσει. Είστε το ζώδιο που προσεχώς θα έχει τις περισσότερες επανενώσεις.

Ζυγός  ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Είστε από τα πιο δημοφιλή ζώδια, όπου και θα έχετε πολλά καινούργια πρόσωπα να σας προσεγγίζουν. Οι ήδη έν σχέση ας είναι πιο προσεχτικοί.

 

Σκορπιός  ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Μπορείτε να μιλήσετε πιο ειλικρινά στον άνθρωπο σας, που θέλει και αυτός πια να πάτε την σχέση σας, σε μια πιο ασφαλή ίσως και επίσημη κατάσταση.

 

Τοξότης ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Τα δώρα του σύμπαντος, θα μοιραστούν στο ζώδιο σας από το δεύτερο 10ήμερο του νέου μήνα. Μέσα σε αυτά θα υπάρξουν και πολλές ευκαιρίες για νέα εργασία.

 

Αιγόκερως ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Υπάρχουν κάποια θέματα από το παρελθόν σας, που θα πρέπει να λήξετε, αν τελικά θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, χωρίς προβλήματα.

Υδροχόος  ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχουν ενοχλήσει και με τον άνθρωπο σας, και με τους κύκλους του. Μιλήστε ανοιχτά.

 

Ιχθείς  ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Είστε μέσα σε έναν κυκεώνα θεμάτων που ίσως και να μην είναι δικά σας. Σκεφτείτε πιο ώριμα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.