Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Έχει ακόμη ενεργά συναισθήματα για εσένα?

Προβλέψεις 7ημέρου:

Κριός  –   ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Οι επικοινωνιακές εντάσεις που τρέχουν μέσα στην σχέση σας, έχουν για ακόμη μια φορά αφορμή το παρελθόν και το μπερδεμένο παρόν του συντρόφου σας. Από τα τέλη του Σεπτεμβρίου… σίγουρα κάτι αλλάζει.

Ταύρος – Ο ΗΛΙΟΣ

Ξεχάστε όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν! Οι μέρες μέχρι και την είσοδο του Σκορπιού, έχουν πολλά δώρα για εσάς και την αισθηματική σας ζωή. Πιθανόν και κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο να σας αναζητήσει!

 

Δίδυμοι – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν επιθυμείτε να μπερδευτείτε και πάλι μέσα σε καταστάσεις που δεν έχουν πορεία, σε μια σοβαρή σχέση. Σίγουρα έχετε αρκετές προτάσεις, όμως μην χαθείτε μέσα σε ιστορίες που δεν σας ταιριάζουν καθόλου.

 

Καρκίνος – ΤΑ 3 ΑΣΤΕΡΙΑ          

Για ότι δεν είστε σίγουροι, για τον άνθρωπο σας μπορείτε ευθέως και άμεσα να τον ρωτήσετε. Οι μέρες έχουν ένα βαρύ φορτίο, και η πλειοψηφία του ζωδίου σας, θα πάρει καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον.

Η τράπουλα του Νυφικού – Ζευγαρώματα έχει το προσεχές διάστημα

Λέων – Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Μην φανατίζεστε με κάποιον που αγαπάτε. Αφήστε του λίγο χώρο και σχετικό χρόνο, έτσι ώστε να μπορέσει να σας δείξει τι έχει πραγματικά για εσάς. Οι χωρισμένοι, από την καινούργια εβδομάδα, θα έχουν ειδήσεις…από το πρόσφατο τους παρελθόν.

 

Παρθένος – Η ΒΑΡΚΑ

Πολλές τελικά οι επικοινωνίες, που θα έρθουν από το άτομο που θέλετε. Τώρα είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να εκφράσετε ο ένας στον άλλον, τι θέλετε και τι μπορείτε εν τέλει να καταφέρετε.

Ζυγός – ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Δρομολόγια θα κάνει κάποιος για το δικό σας χατίρι. Τώρα θα χρειαστεί και εσείς να είστε πιο έτοιμοι, σε αυτά που επιθυμείτε να ζήσετε με τον άνθρωπο που καιρό τώρα έχετε με τον δικό σας τρόπο αγαπήσει.

 

Σκορπιός – Η ΚΑΡΔΙΑ

Συναισθήματα και τολμηρές σκέψεις θα σας ανακοινωθούν, από το πρόσωπο που θέλετε. Τώρα μπορείτε και πριν να φύγει αυτό το έτος, να ξεκινήσετε μια σχέση, που θα έχει ιδιαίτερο μέλλον.

 

Τοξότης – ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Προτάσεις και δέλεαρ, στον δρόμο σας που δείχνουν ότι πια έχετε ξεφύγει από το άσχημο παρελθόν σας. Οι καταστάσεις και στην εργασία σας, είναι πιο γόνιμες για να κάνετε τα επόμενα σας βήματα τελικά.

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Μην ανεβάζετε τους τόνους και ασκείτε έντονη κριτική στον άνθρωπο που αγαπάτε, μόνο και μόνο για να έχετε την αποκλειστικότητα του. Δεν θα σας φέρει αυτό πιο κοντά, αντιθέτως θα χαλάσει το καλό κλίμα.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Μέσα στην καρδιά σας, υπάρχει ένα δίλημμα. Παρελθόν ή παρόν. Δεν χρειάζεται άμεσα όμως να πάρετε μια τελική απόφαση, αν δεν είστε έτοιμοι. Από το επόμενο δεκαήμερο… θα έχετε μια πιο σφαιρική άποψη για όλα και όλους!

Ιχθείς – Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ

Το φλερτ που σας κάνει κάποιος γνωστός σας, ακόμη δεν σας έχει πείσει. Αφήστε τον καιρό και τις επόμενες πράξεις, να σας αποδείξουν τι μπορείτε εσείς οι δύο τελικά να καταφέρετε.