Η τράπουλα του Πασά προβλέπει για τους παλιούς συντρόφους

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ

Χαρμόσυνα νέα θα έχετε από τον πρώην σας. Πολλά αυτά που έχουν πια αλλάξει στην ζωή του, και το μόνο που του χρειάζεται είναι εσείς και η παλιά σας σχέση, αλλά αυτή την φορά υπό πιο σωστές συνθήκες.

Ταύρος ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Μόνο χαρούμενοι μπορείτε να είστε με όλα αυτά που έχουν θετικά πια εξελιχθεί στην σχέση σας. Εσείς που ακόμη δηλώνετε ελεύθεροι ή φρεσκοχωρισμένοι, θα δείτε έναν γνώριμο σας, να σας πλησιάζει, με ερωτική διάθεση.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΨΑΡΙΑ

Περίπλοκες οι σκέψεις σας, για τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς για να μιλήσετε για κάτι περισσότερο, αλλά  σίγουρα κάποια υπονοούμενα καλύτερα να τα αφήσετε να πλανώνται στον αέρα!

Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν το αισθηματικό μέλλον

Καρκίνος Ο ΠΑΣΑΣ

Δεν είστε σίγουροι, ότι το άτομο που τον τελευταίο καιρό σας πολιορκεί, είναι και το ιδανικό για εσάς. Μέσα την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσετε και πια θα μπορέσετε να καταλάβετε, αν υπάρχει συνέχεια για εσάς τους δύο.

 

Λέων ΤΟ ΚΙΛΙΜΙ

Μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις και μην τάζετε αν τελικά δεν είστε έτοιμοι και ικανοί, για να διεκπεραιώσετε τις υποσχέσεις σας. Μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι από μια νέα γνωριμία ή μια επανένωση, αλλά σίγουρα δώστε χρόνο σε όλους.            

Παρθένος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα προξενιά σας πλησιάζουν και αυτό που σας χρειάζεται είναι μια αγάπη που θα μπορέσει να ζεστάνει την καρδιά σας και να ταρακουνήσει και πάλι το αυστηρό σας μυαλό. Οι καλοί σας φίλοι πάντως κάτι σας ετοιμάζουν.

 

Ζυγός Ο ΓΑΜΟΣ

Αφήστε τους τρίτους να σχολιάζουν, και εσείς κάντε τα δικά σας. Οι μέρες είναι γεμάτες από θετική ενέργεια και οι σκοποί σας σε ερωτικό επίπεδο είναι ένα βήμα πριν να ολοκληρωθούν. Κάποια οικονομική ενίσχυση θα έχετε από οικογενειακό σας πρόσωπο.

Σκορπιός ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Οι ερωτικές σας υποθέσεις για ακόμη μια φορά είναι μπερδεμένες, και δεν θέλετε να το καταλάβετε. Δεν μπορείτε όμως και να ρισκάρετε να πληγώσετε κάποιον. Από τα τέλη του Ζυγού, επιβάλλεται να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας.

 

Τοξότης ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑ

Εσάς τελικά τίποτα δεν σας πτοεί. Υπάρχουν ερωτικά διλήμματα γύρω σας, αλλά ακόμη δεν θέλετε να πάτε πιο κάτω σε μια σχέση. Οι μέρες είναι ιδανικές για να δείτε τους φίλους  σας και τα αγαπημένα πρόσωπα, που τους έχετε λείψει.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Αν τελικά έχετε κάποιες σημαντικές απορίες, για το πρόσωπο που σας αφορά ερωτικά, καλύτερα να ρωτήσετε το ίδιο, και όχι τα οικεία του περιβάλλοντα. Οι αδέσμευτοι, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα λάβουν ειδήσεις από το παρελθόν τους.

 

Υδροχόος ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Δηλώνετε κουρασμένοι από όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, με τον άνθρωπο σας. Οι καταστάσεις έχουν φτάσει στο απροχώρητο και είναι θέμα χρόνου, εσείς να μιλήσετε και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

 

Ιχθείς Ο ΚΥΚΛΟΣ

Ότι και να λέτε, αν δεν το κάνετε και πράξη…ουδείς δεν πρόκειται να σας πάρει στα σοβαρά. Τώρα που είστε και σε μια καλή φάση καθημερινότητας, μιλήστε στους ανθρώπους που έχετε εκκρεμότητες μαζί τους.