Οι κάρτες των Δεκανών – Προτάσεις που θα φέρουν δεσμεύσεις μόνιμες

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός Ο Ήλιος

Μέσα στους κύκλους σας, θα βρείτε άτομα που έχουν για εσάς μια ρομαντική διάθεση. Προσοχή μόνο καθώς όλα αυτά δεν θα σας πάνε πουθενά, και σίγουρα δεν θα εκθέσετε την εικόνα σας.

Ταύρος Η Γυναίκα

Δεν είναι μόνο στο χέρι σας, το τι θα κάνετε από εδώ και μετά με την σχέση σας. Κάποιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να τις πάρει και ο σύντροφος σας, που έχει κάνει και τα άπειρα λάθη.

 

Δίδυμοι Το Ποτάμι

Δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν, να σας δημιουργήσει πρόβλημα μέσα στην σχέση σας. Ξέρετε τι έχει συμβεί στο παρελθόν άρα από τώρα βάλτε τα όρια σας σε όλους και όλα!

 

Καρκίνος  Η Καρδιά

Μην δείχνετε την ζήλια σας στον άνθρωπο, που μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε γνωρίσει. Ίσως και ακόμη από την μεριά σας, δεν έχετε όλες τις πληροφορίες που σας χρειάζονται.

Η τράπουλα του Πασά προβλέπει για τους παλιούς συντρόφους

Λέων Η Αστραπή

Αν κάνετε λίγο υπομονή θα βρείτε τις λύσεις, από εκεί που δεν το περιμένετε. Βοήθειες θα σας έρθουν και θα καταφέρετε να λύσετε μια σωρεία από προβλήματα που έχουν προκύψει.

 

Παρθένος Η Πόρτα

Έχετε πολλή μεγάλη αγωνία, για το τι συμβαίνει μέσα στην παράλληλη ζωή του ατόμου που σας αφορά. Προσοχή μόνο μην κάνετε από την μεριά σας, κάποιο επικοινωνιακό λάθος.

 

Ζυγός Ο Άντρας

Τα μαντάτα και οι πληροφορίες που θα έρθουν στον δρόμο σας για τον πρώην σας, θα σας αφήσουν πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Υπάρχει κάτι που σίγουρα σας αφορά άμεσα και πολύ!

Σκορπιός Ο Πάπυρος

Η αγάπη είναι κοντά σας, και εσείς ακόμη δεν το έχετε καταλάβει. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, σε μια συνάντηση σας, με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο θα έχετε μια ερωτική εξομολόγηση που θα σας εκπλήξει.

 

Τοξότης Το Αστέρι

Δύο είναι οι καταστάσεις που σας απασχολούν αυτήν την εποχή. Η μια είναι σίγουρα αισθηματικού περιεχομένου και πρέπει τώρα που θα δείτε και τον εν λόγω άνθρωπο, να προτάξετε τις λύσεις σας.

Αιγόκερως Το Μωρό

Κάποια χρήματα που περιμένετε, έρχονται αυτό το χρονικό διάστημα και σας εξυπηρετούν, σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Τώρα μπορείτε να βρείτε και μια καλύτερη πορεία με τον άνθρωπο σας.

 

Υδροχόος Ο Κονδυλοφόρος

Δεν είστε εσείς τώρα για άλλες καθυστερήσεις. Αυτό που σας χρειάζεται είναι άμεσα κάποια επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα που θα διώξουν όλους αυτούς, που είναι κοντά σας και σας κοροϊδεύουν.

 

Ιχθείς Το Άλογο

Πολλά τα ζητήματα που τρέχουν στην ζωή του συντρόφου σας, που έχουν όμως αρχίσει και ενοχλούν και την δική σας καθημερινότητα. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε όλα αυτά που πρέπει να ρυθμιστούν.