Κλασσική Χαρτομαντεία – Αμοιβαία τα αισθήματα

Προβλέψεις για το πρώτο 10ήμερο Οκτωβρίου:

Κριός: ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Ανεβάστε τους ρυθμούς και την διάθεση σας. Δεν είναι λοιπόν δυνατόν, επειδή το άτομο που θέλετε, δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί στις προτάσεις σας εσείς να είστε κατηφείς. Εστιάστε πολύ παραπάνω στην εργασία και στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

Ταύρος: ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Πολλές οι αδυναμίες που έχετε δείξει στον άνθρωπο σας, και μάλλον το έχετε μετανιώσει. Τώρα που θα μπορέσετε να έχετε πιο πολύ χρόνο για εσάς, επιβάλλεται να μιλήσετε και ότι είναι αυτό που σας ενοχλεί, άμεσα να το διορθώσετε. 

Δίδυμοι:  ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Πολλά τα θετικά που έχει να σας φέρει αυτή η αλλαγή μήνα…και κυρίως στην τσέπη σας. Εσείς που έχετε στην ατζέντα σας, να κάνετε κάποιες αγοραπωλησίες…καλύτερα να τις καθυστερήσετε για τον Χειμώνα, όπου τα αστρολογικά θα σας ευνοούν πολύ περισσότερο.    

Καρκίνος: ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Κινήσεις εντυπωσιασμού θα δείτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Δεν θα σας είναι αυτό έκπληξη, καθώς καιρό τώρα έχετε σίγουρα καταλάβει ότι υπάρχουν κρυφά συναισθήματα. Έχει έρθει λοιπόν η ώρα για να τα αντιμετωπίσετε.

Λέων:  ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Η απαιτητική σας εργασία, σας έχει σίγουρα απομονώσει από τους κοινωνικούς σας κύκλους. Από τις αρχές του μήνα, πολλά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας αναζητήσουν. Εσείς που έχετε καιρό να δείτε τον άνθρωπο σας, ετοιμαστείτε για εκπλήξεις.

Παρθένος: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Ακούσματα από το παρελθόν θα σας φέρει η πανσέληνος μέσα στην καινούργια εβδομάδα. Ειδικά για εσάς, που είστε ακόμη μόνοι, ίσως και να προκύψουν και κάποια δέλεαρ, που θα σας βάλουν σε σκέψεις για επικοινωνία και διάθεση επανασύνδεση άμεσα και ευθέως.

Ζυγός:  ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Η τύχη είναι κοντά σας, αρκεί και εσείς από την δική σας μεριά να δράσετε και να μην αναμένετε μόνο από τους άλλους, να σας θυμηθούν. Από το τέλος του μήνα, θα λάβετε και πολλές προσκλήσεις από το πρόσωπο που θέλετε αλλά για τους δικού του λόγους, είχε απομακρυνθεί.

Σκορπιός:  ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Ξέρετε βαθιά μέσα σας, ότι δεν μπορείτε εύκολα να συγχωρέσετε όλα αυτά που έγιναν, στην προηγούμενη σας σχέση. Αυτό όμως δεν σας εμποδίζει από το να μιλάτε με τον πρώην σας, που θα διαπιστώσετε ότι θα κάνει πολλά για να σας ξανακερδίσει.

Τοξότης: ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Ακούστε με όλη την προσοχή σας, αυτά που έχει να σας πει το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που δεν τα ξέρετε και θα πρέπει πλέον, να τα συνυπολογίσετε στις όποιες επόμενες σας δράσεις. Επίσης, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σας πλησιάζει.

Αιγόκερως:  ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Θα πάρετε μια καλή είδηση από τον επαγγελματικό σας τομέα. Τώρα θα πρέπει και να δείτε πιο αναλυτικά και ώριμα, την πορεία της σχέσης σας, που σίγουρα έχει προβληματίσει και εσάς και τον άνθρωπο σας, που έχει γίνει άκρως εσωστρεφής.

Υδροχόος:  Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Με τον μήνα να αλλάζει, εσείς θα έχετε όλα τα φόντα, για να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας… αισθηματικές και επαγγελματικές. Εσείς οι χωρισμένοι, θα έχετε και πολλές ευκαιρίες για να μιλήσετε και να σκεφτείτε μια επανένωση.

Ιχθείς:  ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι ανοιχτοί σας ερωτικοί λογαριασμοί, με τα παλιά… έχουν κάνει τον παρόντα σύντροφο σας, να έχει πολλές αμφιβολίες για το πώς θα μπορέσετε εσείς ήρεμα και με εμπιστοσύνη να συνεχίσετε. Αυτό είναι μόνο στο δικό σας το χέρι για να το λύσετε.