Η τράπουλα των Προσώπων – Οι σκέψεις θα γίνουν πράξεις

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

 

Κριός  ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο με πολλά…και ο ελεύθερος σας χρόνος σίγουρα έχει περιοριστεί. Αυτό είναι και κάτι που θα έρθει και σαν δικαιολογημένο παράπονο από το συντροφικό σας έτερο.

Ταύρος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Εσείς που είστε μόνοι, είναι μόνο θέμα κάποιων  ημερών, για να βρείτε μια ποιοτική αγάπη. Ξεχάστε το παρελθόν και τους φιλικούς σας κύκλους. Διάστημα αυτό, σε κάποιους θα φέρει και πολλά ταξίδια – νέες επαγγελματικές προτάσεις.

 

Δίδυμοι ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Με τον άνθρωπο σας, έχετε ανέβει αισθηματικά επίπεδα. Είναι ένας μήνας, που θα σας βάλει και σε πιο σοβαρές σκέψεις  – δράσεις, για συγκατοίκηση – γάμο ακόμη και την απόκτηση παιδιού.

 

Καρκίνος ΤΟ ΚΟΡΑΛΙ      

Ένας εξαιρετικός μήνας, που θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Από τους λίγους που έχετε μείνει μόνοι – ελεύθεροι, οι περισσότεροι θα βρουν νέο ποιοτικό έρωτα.

 

Λέων Η ΕΡΗΜΟΣ

Από το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, θα δείτε θεαματικές αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνεί μαζί σας, το άτομο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο. Επίσης χρήματα που σας χρωστιούνται, πλησιάζουν.

 

Παρθένος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Μπορεί να έχετε κάποια παράπονα από τον σύντροφο σας, αλλά έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να του τα πείτε…και μαζί να βρείτε τις λύσεις. Όλα τα εργασιακά σας, έχουν άνοδο.

 

Ζυγός Ο ΔΡΟΜΟΣ

Είστε μέσα στον μήνα σας, όπου και θα πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας για να πάρετε και τις λύσεις που ζητάτε. Ταξίδια για πολλούς από εσάς, ένεκα της εργασίας, που θα αναδείξουν και ενδιαφέρουσες φιλίες.


Σκορπιός ΟΙ 2 ΠΟΡΤΕΣ

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο σας, που θέλει και αυτός από την μεριά του να σας εξομολογηθεί,  όλα αυτά που επιθυμεί να ολοκληρώσετε μέσα στο τρέχον διάστημα!

 

Τοξότης ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην αντιγράφετε συμπεριφορές. Οι άλλοι έχουν άλλη ζωή και εσείς χρειάζεται αν είστε μόνοι σας, να επενδύσετε μόνο στον καλό σας εαυτό. Δώστε παραπάνω χρόνο σε εργασία και καλούς φίλους.

Αιγόκερως ΟΙ 3 ΚΑΡΔΙΕΣ

Πολλά από τα πρακτικά προβλήματα που έχουν ανακύψει, μέσα στον δεσμό σας, θα λυθούν και κυρίως από τις πρωτοβουλίες που θα πάρει ο σύντροφος σας. Σίγουρα χρειάζεται την υποστήριξη σας.

 

Υδροχόος ΤΟ ΤΡΟΧΟΣ

Όποιες και να είναι οι προσωπικές σας βλέψεις, για αυτήν την σχέση θα πρέπει να τις ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας. Έχει και αυτός τα δικά του σχέδια, για το επόμενο διάστημα.

 

Ιχθείς ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Οι εκπλήξεις και οι τροποποιήσεις, στην ερωτική σας ζωή θα είναι και αυτές που μερικούς του ζωδίου σας, θα σας οδηγήσουν και στα σκαλιά της εκκλησίας. Προτάσεις για εργασία ενδιαφέρουσα…σε κάποιους άλλους!