Οι κάρτες της HAL G φωτίζουν τα άμεσα μελλούμενα των δεσμών

Προβλέψεις για τον επόμενο μήνα:

ΚΡΙΟΣ : Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Τον τελευταίο καιρό, έχετε αλλάξει την άποψη σας για κάποιον πολλές φορές. Ίσως και να χρειάζεστε ένα διάλειμμα, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε την αλήθεια πίσω από τα φαινόμενα.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Τα λόγια σας τα ερωτικά… θα πρέπει να  υποστηριχτούν και από πράξεις, αν τελικά αυτό που ζητάτε, είναι να κερδίσετε την προσοχή του ατόμου που σας αφορά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Οι λύσεις είναι κοντά, και θα έρθουν μέσα από τις πρακτικές πρωτοβουλίες του αγαπημένου σας, που δεν θέλει να ρισκάρει να χαθούν συναισθήματα και όνειρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Μια καινούργια γνωριμία που έχετε κάνει, σας έχει γεμίσει την καρδιά αλλά και ανεβάσει την διάθεση. Μάλλον καιρός ήτανε για να ξεφύγετε από την μοναχικότητα σας.

Τσιγγάνικη Κατάστρωση – Προβλέψεις αισθηματικές 14ημέρου

ΛΕΩΝ : ΤΟ  ΖΕΥΓΑΡΙ

Οι πολλές αναφορές του συντρόφου σας, στο παρελθόν του, σας ενοχλούν τα μέγιστα. Μάλλον θα χρειαστεί να βάλετε πια και τα δικά σας όρια, σε όλο αυτό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΧΕΡΙ  

Δεν χρειάζεται να διαφημίζετε τον νέο σας δεσμό, σε κανέναν. Υπάρχουν μέσα στα οικεία σας περιβάλλοντα άτομα, που γνωρίζετε ότι σας ζηλεύουν υπερβολικά.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Θα πρέπει να διαχειριστείτε την καθημερινότητα σας, πιο παραγωγικά. Αυτό πιθανόν και να αφορά, την επαγγελματική σας ζωή, που είναι σε δεύτερη μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Πολλά αυτά που σκέφτεστε, για κάποιον που όμως δεν είναι παρόν στην ζωή σας. Είναι στο δικό σας το χέρι και διάθεση, για να ζεστάνετε τις καταστάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΕΡΜΗΣ

Τα νεύρα σας, είναι σε ένταση και αυτό συσχετίζεται άμεσα με την ερωτική σας ζωή, που δεν είναι όπως την έχετε σχεδιάσει. Μπορείτε όμως άμεσα να κάνετε διορθώσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι εκπλήξεις είναι πολλές, και μάλλον θα ακουμπήσουν πρώτα την τσέπη σας. Από το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, θα μπορέσετε να βρείτε ισορροπία και μέσα στην σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ

Το τελευταίο που περνάει τώρα από το μυαλό σας, είναι να δώσετε μια ακόμη ερωτική ευκαιρία στον πρώην σας, που προσπαθεί να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Με λίγη ακόμη υπομονή, θα καταφέρετε πολλά. Ο καινούργιος σας σύντροφος έχει πολλά να μάθει για τον ιδιαίτερο σας χαρακτήρα, που όμως και συνάμα τον γοητεύει.