Τσιγγάνικη τράπουλα – Προβλέψεις 7ημέρου

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός  ΤΟ ΚΟΧΥΛΙ

Τα θέματα που έχει βάλει πάνω στο τραπέζι των συνομιλιών ο αγαπημένος σας, είναι κυρίως οικονομικού περιεχομένου. Όπως και να είναι τα πράματα, από τον Νοέμβριο… θα είστε πιο καλά και οι δύο.

Ταύρος Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα -22/10, θα καταφέρετε να βρείτε τους τρόπους, που θα φέρουν επιτέλους την ηρεμία μέσα στην σχέση σας, και κατ΄επέκταση και στους άλλους τομείς της καθημερινότητας σας.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Μην πηγαίνετε σε ξένα χωράφια. Υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σας που θέλουν να σας γνωρίσουν πιο προσωπικά, αλλά μπορεί και να μην ταιριάζουν με την δική σας φιλοσοφία. Σίγουρα δεν είστε και από τα πιο εύκολα παιδιά!

 

Καρκίνος  ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ               

Μπορείτε και να μείνετε μόνοι σας τελικά, αν δεν  βρίσκετε κάποιον που να είναι ταιριαστός με τα δικά σας δεδομένα. Τώρα μέσα στην καθημερινότητα σας, θα χρειαστεί να είστε πιο θετικοί με την οικογένεια σας.

Η τράπουλα των Προσώπων – Οι σκέψεις θα γίνουν πράξεις

Λέων Ο ΑΡΙΘΜΟΣ

Είστε ακόμη πικραμένοι, από τα τελευταία γεγονότα που έχουν λάβει χώρα μέσα στην σχέση σας, αλλά δεν είστε και από την άλλη έτοιμοι για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

 

Παρθένος Ο ΓΑΜΟΣ

Η επανασύνδεση που διεκδικείτε, θα έχει επιτυχία λίαν συντόμως. Αυτή την φορά, μην καταναλωθείτε σε καταστάσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν, παρά μόνο στις μελλοντικές σας προτάσεις.

Ζυγός ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Φροντίστε τον άνθρωπο σας πολύ περισσότερο. Ξέρετε ότι είναι μια περίοδος για αυτόν, άκρως  φορτωμένη, άρα δείξτε και πρακτικά την αγάπη και την κατανόηση σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Όλη η εποχή αυτή… θα έχει πολλά μαντάτα για εσάς. Παλιοί σας φίλοι θα σας ψάξουν. Ίσως και μέσα σε αυτά τα πρόσωπα, να είναι και μια ερωτική σας ιστορία, που τότε έμεινε μισή.

 

Τοξότης ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ

Όλες αυτές οι αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, έχουν επηρεάσει και την ερωτική σας καθημερινότητα. Από τα τέλη του Ζυγού, οι περισσότεροι αδέσμευτου, θα δεχτούν νέα πρόσωπα στην ζωή τους.

 

Αιγόκερως Ο ΚΑΡΠΟΣ

Αφήστε τις παλιές σας πληγές επιτέλους να κλείσουν. Δείτε τι χρειάζεται τώρα ο εαυτός σας και προσφέρετε του το. Επίσης, μπορείτε να επενδύσετε και περισσότερο στην εργασία και στις σπουδές σας.

 

Υδροχόος Η ΓΥΦΥΡΑ

Τα σημάδια τα ερωτικά που σας δείχνει κάποιο πρόσωπο, είναι απλά ξεκάθαρα! Είναι τώρα και η δική σας η σειρά, να χτίσετε την γέφυρα επικοινωνίας και να πλησιάσετε περισσότερο.

Ιχθείς Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Δεν σας νοιάζει πια τι κάνει το πρώην ταίρι σας. Υπάρχουν ήδη μέσα στην ζωή σας καινούργια πρόσωπα που ζητούν κάτι περισσότερο από την συνεργασία ή και την φιλία σας!