Η τράπουλα του Βασιλιά – Ελπίδες και ευκαιρίες για τους χωρισμένους

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΙΟ ΚΕΡΙ

Τα έντονα βλέμματα που ρίχνετε πάνω σε κάποιον γνωστό σας, σίγουρα έχουν γίνει κατανοητά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να του δώσετε χρόνο για να σας μιλήσει ανοιχτά.

Ταύρος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Μην δίνετε ευκαιρίες σε άτομα, που δεν σας έχουν προσεγγίσει πιο προσωπικά. Με αυτόν τον τρόπο μόνο χάνετε τον χρόνο σας και την ισορροπία σας. Τα οικονομικά σας, σας δικαιώνουν.

 

Δίδυμοι  ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΕΡΑΜΑΤΑ

Μην υπολογίσετε τα παλιά… απλά ελάτε στο τώρα και κάντε αυτό που είναι καλύτερο για εσάς και την καθημερινότητα σας. Έχετε συμμάχους και πιο πολύ τον άνθρωπο σας, που θα δείξει την αγάπη του, σε όλες τις διαστάσεις της.

 

Καρκίνος  ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Η διάθεση σας θα ανέβει και σίγουρα αυτό έχει να κάνει και με μια οικονομική είδηση, που θα σας λύσει τα χέρια. Από τις αρχές του Σκορπιού, ένας παλιός σας γνώριμος θα σας ψάξει πολύ!

Αστρολογία – Ποιά τα ζώδια που θα έχουν θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα τους?

Λέων ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΦΩΣ

Δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από αυτό το φαινόμενο του ανάδρομου. Κρατήστε τις καθημερινές σας ισορροπίες και μην χάνεστε μόνο μέσα στο όνειρο. Από τον νέο μήνα Νοέμβριο, όλα θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

 

Παρθένος Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ 

Όλα αυτά τα επικοινωνιακά εφέ, που βλέπετε από κάποιον γνωστό σας αλλά και τα σχετικά πειράγματα, θα σας φέρουν και πιο κοντά. Μια ερωτική σχέση, θα ξεκινήσει στα προσεχώς.

Ζυγός ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πολλά τα λόγια και οι εντάσεις, που έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό σας, και αυτό τώρα έχει ξεκινήσει και κουράζει και τον άνθρωπο σας, που θέλει άμεσα να σας μιλήσει πιο αναλυτικά. 

 

Σκορπιός   Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Υπάρχει ένα έντονο ερωτικό παρασκήνιο, με τον πρώην σας, που μόνο τελικά σας μπερδεύει. Μέσα στην τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα έχετε και κάποιες προσωπικές συναντήσεις.

                                   

Τοξότης  Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ

Εντός του κύκλου των φιλικών ή κοινωνικών σας δραστηριοτήτων, έχετε γοητεύσει κάποιον που θέλει άμεσα να σας μιλήσει. Ο νέος ζωδιακός μήνας, θα έχει και πολλά καλά οικονομικά μαντάτα.

 

Αιγόκερως Η ΜΟΥΣΙΚΗ

Προξενιά θα φέρει αυτό το διάστημα για όλους τους αδέσμευτους του ζωδίου σας. Εσείς που πια έχετε κλείσει το παρελθόν εύκολα θα μπορέσετε, να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο.

Υδροχόος   ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Καταπληκτικές οι εξελίξεις που τρέχουν μέσα στην ερωτική σας ζωή, σε όποια φάση και να είστε τώρα. Ακόμη και τα χωρισμένα ζευγάρια, θα έχουν τις ευκαιρίες για επανασύνδεση.

 

Ιχθείς ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην ακούτε τι σας συμβουλεύουν όλοι οι άλλοι. Μόνο εσείς ξέρετε τι έχει συμβεί και πως μπορείτε να καταστρώσετε όλες τις λύσεις. Το σύμπαν πάντως θα λειτουργήσει υπέρ σας.