Χαρτομαντεία των Προσώπων – Σημεία αισθηματικής επαφής

Για τις επόμενες 1-3 εβδομάδες:

 

Κριός : Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μέσα στο επόμενο 10ήμερο… θα μπορέσετε να δείτε τον άνθρωπο σας. Σίγουρα έχει πολλά να σας πει αλλά και να σας ζητήσει. Προσοχή στις ενθουσιώδεις  προτάσεις σας.

Ταύρος : Η ΕΡΗΜΟΣ

Θα χρειαστεί αυτό το περίπλοκο και σχετικά δύσκολο διάστημα, να στηριχτείτε στις δικές σας δυναμικές και να βρείτε τον δρόμο που θα σας οδηγήσει στα σωστά άτομα και καταστάσεις.

Δίδυμοι : ΤΑ 7 ΑΣΤΕΡΙΑ

Η πρώην σχέση σας, θα έχει μια νέα ευκαιρία, εντός των επομένων ημερών και μέσα από τις πρωτοβουλίες του πρώην συντρόφου σας, που ακόμη δεν σας έχει λύσει όλες τις απορίες.

Καρκίνος : Η ΚΑΡΔΙΑ

Τα σημάδια που έρχονται έστω και με το σταγονόμετρο, από το πρόσωπο που θέλετε, σίγουρα είναι ενθαρρυντικά. Είναι και η δική σας η σειρά τώρα, για μια ανάλογη δράση.

Λέων : Ο ΗΛΙΟΣ

Το τέλος είναι για εσάς και μια νέα αρχή. Τώρα που έχετε και την γνώση ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι να επιλέξετε. Ειδικά σε υποθέσεις σχέσεων και αισθημάτων.

Αστρολογία – Ποιά τα ζώδια που θα έχουν θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα τους?

Παρθένος : Ο ΔΡΟΜΟΣ

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα -11/10, θα λάβετε μια σημαντική είδηση που θα σας χαροποιήσει. Για μερικούς θα είναι ερωτική, για κάποιους άλλους οικονομική…και για κάποιους λίγους…και τα δύο!

Ζυγός : Η ΚΑΜΗΛΑ

Εσάς ειδικά δεν σας χρειάζονται συμβουλές από τους τρίτους, για το πώς θα πρέπει να κινήσετε από εδώ και μετά την αισθηματική σας καθημερινότητα. Σίγουρα χρειάζεστε ηρεμία.

Σκορπιός : Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Μέσα στην οικογένεια σας, θα πέσει ένα καλό νέο, που θα φέρει άμεσα και τις αισθηματικές ισορροπίες με τον άνθρωπο σας. Μάλλον αυτό θα σας ενισχύσει και στην ψυχολογία σας.

Τοξότης : ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι προτάσεις που έρχονται από τον κύκλο σας. Εσείς που όμως ήδη είστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις, καλύτερα κρατήστε τις αποστάσεις.

Αιγόκερως : ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Δεν έχετε σκοπό να χάσετε τον χρόνο σας με άτομα, που δεν είναι αξιόπιστα. Τώρα ξέρετε τι ζητάτε και το σύμπαν, θα σας το παρουσιάσει αυτόν τον τρέχοντα μήνα.

Υδροχόος : ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ
Οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, θα σας ωθήσουν σε ταξίδια και νέες επαφές. Ένας έρωτας – μια ιστορία αγάπης θα κάνει την εμφάνιση της προσεχώς.

Ιχθείς : ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που  μπορείτε να πάτε την αισθηματική σας σχέση, μαζί με την πλήρη υποστήριξη του συντρόφου σας ακόμη και σε γάμο.