Άστρα και Ζώδια – Προξενιά για ελεύθερους και εργένηδες

Με τους Κρόνο, τον Ερμή αλλά και το Δία σε πλέον ορθή πορεία, όλα σε κοσμικό επίπεδο  θα αλλάξουν και σίγουρα αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός

Μια εποχή λοιπόν…που θα σας θυμηθούν όλοι. Ξέρετε ότι έχετε αμελήσει λίγο τις παρέες σας, άρα τώρα είναι το σωστό διάστημα… για να βρείτε τις μεταξύ σας ισορροπίες.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Ταύρος

Ότι δεν μπορεί να αλλάξει μέσα από την προσφορά της αγάπης σας, δεν θα αλλάξει τότε με τίποτα άλλο. Οι τελικές αποφάσεις είναι μόνο δικές σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Δίδυμοι

Ευτυχείς τελικά θα είναι οι επικοινωνιακές δράσεις, με το πρόσωπο που θέλετε! Επανασυνδέσεις, δεύτερες ευκαιρίες ακόμη και συγκατοικήσεις είναι στα προσεχώς.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Καρκίνος

Μην πτοείστε από τα λάθη σας. Είναι καρμικά μαθήματα που έπρεπε να πάρετε και κάπως έτσι να καταφέρετε τώρα να αποφασίζετε ώριμα και καταλυτικά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Κλασσική τράπουλα – Καρμικές συναντήσεις που θα φέρουν επανενώσεις ζευγαριών

Λέων

Δεν σας νοιάζει καθόλου τι κάνει ο πρώην σας, με την παρούσα φάση της ζωής σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το μεταφέρετε και στους κοινούς σας φίλους.          

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Παρθένος

Σίγουρα το αστρολογικό φαινόμενο της αλλαγής ζωδίου 23/10, σας κάνει πιο αισθηματικά ευάλωτους, από κάθε άλλη φορά. Δεν είστε όμως για πισωγυρίσματα. Τα καλύτερα έρχονται!

Ερωτική Τύχη: 9/10

Ζυγός

Οι διπλές καταστάσεις, τελικώς μόνο σας έχουν κουράσει. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά, και να αποφασίσετε, για όσο λίγο ακόμη θα υπάρχει ο Ήλιος στον οίκο σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Σκορπιός

Ξέρετε ότι το συντροφικό σας έτερο, έχει κάποια οικονομικά προβλήματα που δεν μπορούν έτσι εύκολα να λυθούν. Δείξτε την κατανόηση και την υπομονή σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Τοξότης

Αυτό τον μήνα ακόμη, δεν καταφέρατε τελικά να ξεκουραστείτε. Δεν πειράζει. Έχετε πολλά και καλά να αναμένετε αυτόν τον μήνα του Νοεμβρίου, σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Αιγόκερως

Κάποιος έρχεται από μακριά για να σας βρει. Τώρα έχετε και την ευκαιρία, για να λάβετε απαντήσεις σε όλες εκείνες τις ιδιαίτερες σας απορίες. Μια επανένωση πλησιάζει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Υδροχόος

Η αισθηματική σας μοναξιά και ανασφάλεια, ήδη σας έχουν βάλει σε πιο έμμεσες σκέψεις, για να ψάξετε σπίθες έρωτα, σε κάποια παλιά σας γνωριμία.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Ιχθείς

Μην μένετε πίσω, απλά και μόνο με την ελπίδα ότι αυτός που σας άφησε, θα επιστρέψει. Συνεχίστε την πορεία σας και ανοίξτε τους ορίζοντες σας. Σίγουρα πάντως θα έχετε και νέα του…ανάμεσα σε όλα τα άλλα!

Ερωτική Τύχη:10/10