Αιγυπτιακή Sfigga – Διλήμματα από το αισθηματικό παρελθόν

Προβλέψεις μέχρι τέλος της εποχής του Σκορπιού:

ΚΡΙΟΣ :  Η ΑΣΤΡΑΠΗ

Δύο επιλογές τελικά έχετε. Να φύγετε από την ερωτική προβληματική σχέση που έχετε, ή μέσα από εποικοδομητικό διάλογο, να λύσετε όλα τα πρακτικά σας θέματα.  Ο σύντροφος σας, θέλει μια ακόμη ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι το συντροφικό σας έτερο δεν είναι πια και τόσο κοντά; Σας. Από το τέλος του μήνα αυτού, θα πρέπει να μιλήσετε για τους προβληματισμούς σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :  Η ΣΦΙΓΓΑ

Από όλα αυτά που έχετε ζήσει στο παρελθόν σας, κρατήστε λοιπόν μόνο τις όμορφες στιγμές. Είναι θέμα ημερών για να κάνετε μια καρμική γνωριμία… που θα σας αλλάξει την ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  ΤΟ ΝΗΣΙ

Όλα αυτά που έχετε σκεφτεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα… μπορείτε πια να τα εκφράσετε στον σύντροφο σας. Μέσα στην εξέλιξη του Νοεμβρίου μερικοί, από εσάς… θα παντρευτούν.

Τσιγγάνικη κατάστρωση – Προβλέψεις για σχέσεις και συντρόφους

ΛΕΩΝ :  Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Με τον Ήλιο να κινείται μέσα στον ιδιαίτερο Σκορπιό, εσείς θα καταφέρετε να σκεφτείτε πολύ πιο καθαρά για όλα αυτά τα ζητήματα που χρίζουν λύσεων σε εργασία και οικογένεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Χρειάζεται να ανεβάσετε τώρα τους προσωπικούς σας ρυθμούς. Το Σύμπαν… σας βάζει στο επίκεντρο του κόσμου και σας προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες, που τόσο καιρό αναζητούσατε.

 

ΖΥΓΟΣ :  Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ

Μια νέα γνωριμία έχει ταράξει την ησυχία σας. Είστε από τους τυχερούς που θα μπορέσετε,  να δημιουργήσετε μια ποιοτική σχέση. Κυνηγήστε περισσότερο και την δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΝΤΡΑΣ

Οι φίλοι σας, σας στήνουν ένα προξενιό… με κάποιον που έχουν καιρό τώρα καταλάβει ότι σας θέλει. Από την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα έχτε μια θετική οικονομική εξέλιξη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Μην δίνετε και τόση σημασία, στα λεγόμενα των τρίτων. Σίγουρα εσείς έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, και αυτό δεν αλλάζει… επίσης οι επανασυνδέσεις είναι κοντά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Δεν θα πρέπει να σας νοιάζει και τόσο πολύ που ακόμη, δεν έχετε βρει κάποια νέα αισθηματική συντροφιά. Οι μέρες του Σκορπιού… θα σας φέρουν τεράστιες εκπλήξεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Προσέξτε παραπάνω την εικόνα σας. Ξέρετε ότι έχετε κάνει κάποια επικοινωνιακά λάθη, με τον σύντροφο σας. Τα τρίτα πρόσωπα, απλά θα πρέπει να απομακρυνθούν.

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Μέσα στις τελευταίες ημέρες του μήνα,  θα βρεθείτε εκ νέου με το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Τώρα θα δοθούν και οι ευκαιρίες για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις.