Χαρτομαντεία SFIGGA – Σκέψεις αισθηματικές επιτέλους θα εξωτερικευτούν

Αισθηματικές προβλέψεις για τις επόμενες 2 εβδομάδες:

 

Κριός  Η ΣΦΙΓΓΑ

Τα προβλήματα θα υποχωρήσουν και σίγουρα θα καταφέρετε να δείτε πιο καθαρά, την σχέση σας με το ταίρι σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα 15/11, θα μπορέσετε εσείς οι χωρισμένοι να σπάσετε τον πάγο της απομάκρυνσης.

Ταύρος Η ΑΣΤΡΑΠΗ

Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, θα γίνουν λίαν συντόμως πραγματικότητα. Υπάρχουν πλέον οι σωστές προδιαγραφές και συνθήκες… για να μπορέσετε να είστε με το πρόσωπο που αγαπάτε.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Αποφασίστε τι θα κάνετε στην προσωπική σας ζωή και με ποιον. Επιλογές σίγουρα έχετε, αλλά μην χαλάτε άλλο τον χρόνο σας και σίγουρα μην πικράνετε κάποιον που δεν φταίει.

 

Καρκίνος Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ         

Δεν ταιριάζουν όλοι αυτοί που σας πολιορκούν με την ιδιαίτερη σας φιλοσοφία και στάση ζωής. Πιθανόν και να το έχετε καταλάβει, άρα νωρίς νωρίς, βάλτε τα όρια σας! Μια παλιά σας υπόθεση, σας αναζητά.   

Κοσμικά ερωτικά ΤΑΡΩ – Σκέψεις για επίσημη δέσμευση

Λέων Ο ΑΝΤΡΑΣ

Η ισχυρή  θέση του Κυβερνήτη σας, σίγουρα σας κάνει άκρως τολμηρούς στην αγάπη. Πολλοί από εσάς τελικά θα πάρουν τις πρωτοβουλίες.. για να κάνουν μια αισθηματική προσέγγιση – εξομολόγηση.

 

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Αλλάξτε όλα αυτά που σκέφτεστε και μην χάνεστε μόνο σε ότι σας βολεύει. Από την ώρα που θα φύγει από τον Σκορπιό ο ήλιος, θα δείτε και τις μάσκες να πέφτουν σε πολύ κόσμο που τόσο καιρό σας κυκλώνει.

 

Ζυγός  Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν θα δώσετε πολύ χρόνο ακόμη σε αυτούς που είναι γύρω σας, έτσι ώστε να εκδηλώσουν την συναισθηματικό τους αλήθεια. Ένας θα είναι τελικά ο απόλυτα τυχερός!

Σκορπιός ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μην παίρνετε και πολύ τις μετρητοίς, αυτά που σας υπόσχονται. Ειδικά από νέα άτομα που ακόμη δεν τα ξέρετε και τόσο καλά. Από την εποχή τουΤοξότη θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στα συναισθηματικά σας.

 

Τοξότης Ο ΓΑΜΟΣ

Πολλά τα κενά που έχει αφήσει το πρόσωπο που σας αφορά αισθηματικά, στις συζητήσεις αλλά και στις επαφές σας. Από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά θα σας αποκαλυφθούν πολλές πληροφορίες σχετικά.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΝΗΣΙ

Από τους πιο τυχερούς είστε αυτό το χρονικό διάστημα, όπου και θα δείτε την προσωπική σας καθημερινότητα να μεταμορφώνεται. Σίγουρα στο μενού υπάρχουν και οι επανενώσεις των παρεξηγημένων συντρόφων.

Υδροχόος ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Μην κάνετε κάτι που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, με τον πρώην σας… καθώς ακόμη και εσείς ξέρετε ότι δεν έχει ξεμπλέξει με τις δικές του προσωπικές – οικογενειακές υποθέσεις.

 

Ιχθείς ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Μέσα στην παρέα σας, υπάρχουν δύο τουλάχιστον άτομα που σας έχουν με το δικό τους τρόπο ερωτευτεί. Σίγουρα θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με την γενικότερη εικόνα σας.