Οι κάρτες της SIBYLLA – Οι υποσχέσεις αγάπης… θα γίνουν πράξεις άμεσα

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ

Η συντροφική σας σχέση, όντως έχει πολλά προβλήματα και τώρα ο κλήρος έχει πέσει επάνω σας, για να βρείτε τις λύσεις. Σίγουρα το ταίρι σας, είναι υποστηρικτής σας.

Ταύρος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο θα φέρει το επόμενο διάστημα του  Νοεμβρίου. Κυρίως στα εργασιακά και οικογενειακά σας θέματα, θα μπορέσετε να βρείτε πρακτικές λύσεις.

 

Δίδυμοι ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΦΛΟΓΕΣ

Το πρόσωπο που σας αφορά ερωτικά και πολύ σοβαρά, θα σας πλησιάσει άμεσα, και θα ζητήσει κάτι περισσότερο. Οι εκπλήξεις θα είναι πραγματικά μεγάλες.

 

Καρκίνος Ο ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ 

Δεν χρειάζεται σε όλα σας να είστε θετικοί. Τώρα που έχετε βρει την προσωπική σας ισορροπία, επιβάλλεται να θέσετε και τα αυστηρά σας όρια σε όλους!

Λέων Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Μια παλιά σας ερωτική ιστορία, πριν από το λήγον 2021, θα έρθει και πάλι στον δρόμο σας. Πιθανόν και να σας βρει και έτοιμους για μια τρυφερή επανασύνδεση.

 

Παρθένος ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

Κάποιες παραπάνω εξηγήσεις, θα σας δώσει το συντροφικό σας έτερο, και αυτό είναι κάτι που θα σας ανακουφίσει. Δεν χρειάζεται συνέχεια να είστε σε μια ανασφάλεια.  Όλα ισορροπούν και στα εργασιακά σας.

 

Ζυγός ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ότι χρειάζεται… το έχετε! Είστε σε μια ανανεωτική φάση της ζωής σας, όπου και μπορείτε να βρείτε λύσεις για τα θέματα τόσο μέσα στην οικογένεια σας, αλλά και στις δύσκολες σας φιλίες.

Σκορπιός ΤΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΑΒΙΑ

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Τοξότη, πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα βρουν ευκαιρίες για να συζητήσουν – συναντηθούν με τον άνθρωπο που έχει μαγνητίσει την καρδιά τους.

  

Τοξότης ΤΑ 2 ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Με το σύμπαν να σας υποστηρίζει σε όλα…εσείς θα έχετε τις ευκολίες που ζητάτε για να μπορέσετε να ξεφύγετε από κάποια παγιωμένα προβλήματα. Οι έρωτες προσεχώς θα σας αναζητήσουν!

 

Αιγόκερως Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ

Μετά από πολύ καιρό που είστε μόνοι σας, θα μπορέσετε να βρείτε μια νέα προσωπικότητα, που θα γοητεύσει το δύσκολο πνεύμα σας. Όλα τα παλιά απλά διαγράψτε τα.

 

Υδροχόος ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Αν κάτι μέσα από τις συμπεριφορές του συντρόφου σας, δεν σας αρέσει, τότε απλά πείτε το και μην χάνεστε μόνο μέσα σε ένα ρομαντικό συναίσθημα. Όλα μπορούν να διορθωθούν!

Ιχθείς ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Αυτά που ξέρετε… ξεχάστε τα. Υπάρχουν και κάποιοι που έχουν αυτό που ζητάτε, και είναι μόνο θέμα χρόνου για να τους συναντήσετε… και κάπου εκεί να βρείτε μια αγάπη ή μια δυνατή φιλία.