Σμυρνέικη Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Ποια ζώδια θα έχουν ειδήσεις από το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει?

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

  

Κριός  ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

Όλος ο υπόλοιπος μήνας, θα έχει για εσάς πολλά ζητήματα κυρίως στην αισθηματική σας ζωή, όπου και καλείστε με το χέρι στην καρδιά να επιλύσετε!  Θα τα λύσετε σίγουρα.

Ταύρος ΤΟ ΚΑΡΠΟΦΟΡΟ ΔΕΝΤΡΟ

Με όλα αυτά που έχετε πάνω στους ώμους σας, ίσως και το τελευταίο που να σκέφτεστε να είναι μια νέα ερωτική σχέση. Το σύμπαν δεν ρωτάει… απλά στέλνει ευκαιρίες. Ετοιμαστείτε!

 

Δίδυμοι Η ΤΟΥΛΙΠΑ

Ο πρώην σας έχει μια μόνιμη αγωνία, για το αν έχετε προχωρήσει την ζωή σας πιο κάτω. Πιθανόν και αυτές τις ημέρες να λάβετε κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα του. Προσοχή στις κινήσεις σας.

Καρκίνος  ΤΟ ΣΤΑΡΟΔΡΟΜΙ

Με την τρέχουσα εποχή… να επηρεάζει το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων εσείς θα βρεθείτε στο επίκεντρο κάποιων ανθρώπων, που θέλουν να σας γνωρίσουν πολύ περισσότερο!

 

Λέων ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ

Δεν υπάρχουν από την δική σας μεριά, άλλα χρονικά περιθώρια και ευκαιρίες αγάπης. Πάντως ετοιμαστείτε για πολιορκία και πολλές απολογίες, από τον πρώην σας. Οι εκπλήξεις θα είναι τεράστιες.

 

Παρθένος ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Είστε αποφασισμένοι,  να ξεμπλέξετε μόνιμα την ερωτική σας ζωή από καταστάσεις και ιστορίες που δεν έχουν πλέον την πορεία που είχατε ονειρευτεί. Οι εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν.

Ζυγός   Η ΗΜΕΡΑ

Μπορεί να είστε στο ερωτικό στόχαστρο κάποιου πρώην σας, αλλά δεν θα πρέπει ακόμη να κάνετε κάποια κίνηση. Από τα μέσα της εβδομάδας, να περιμένετε εκπλήξεις που θα σας δικαιώσουν.

 

Σκορπιός ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΕΡΜΑ

Πιο σημαντικό αυτήν την εποχή για εσάς, είναι να ορθώσετε τα οικονομικά σας. Σίγουρα όλοι οι γύρω σας θα σας υποστηρίξουν στις δράσεις σας.  Οι έρωτες έρχονται από τον Δεκέμβριο.

Mystic ΤΑΡΩ – Ο Δεκέμβριος φέρνει αλλαγές σε σχέσεις/συνεργασίες

Τοξότης ΤΟ ΣΤΑΧΥ

Με την πανσέληνο να συντελείται στον άξονα σας, θα γίνετε σίγουρα το επίκεντρο για πολύ κόσμο. Εσείς που έχετε ήδη δεσμό, κρατήστε αποστάσεις από περιπέτειες!

 

Αιγόκερως Η ΑΜΜΟΥΔΙΑ

Μπορεί να είστε μόνοι σας καιρό, αλλά αυτό σας έχει κάνει σίγουρα να ψάξετε μέσα σας και να βρείτε, ποια θα είναι τα τέλεια χαρακτηριστικά στον επόμενο σας σύντροφο.  Έρχεται λοιπόν πριν τις γιορτές!

 

Υδροχόος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι ερωτικές προτάσεις και εξομολογήσεις που θα λάβετε από κάποιον γνωστό σας, θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Μέσα στον μήνα, σας περιμένουν και κάποια έκτακτα χρήματα.

Ιχθείς Η ΚΑΡΔΙΑ

Κρατήστε χαμηλό προφίλ, με άτομα που ακόμη δεν ξέρετε τι θέλουν από εσάς. Στην εργασία σας, θα προκύψουν ευχάριστες ειδήσεις για την τσέπη σας!