Χαρτομαντεία του ΠΑΣΑ – Οι χωρισμένοι Σύντροφοι θα ξανασμίξουν!

Προβλέψεις Δεκεμβρίου :

ΚΡΙΟΣ :  Η ΚΑΜΗΛΑ

Ξεπεράσετε όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν σας. Μπορεί να μην έχετε ακόμη βρει τον σωστό σύντροφο αλλά όλοι οι φίλοι σας είναι γύρω σας και σας υποστηρίζουν. Κάποιος θα σας μιλήσει και πιο ρομαντικά.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι δυσκολίες στην επικοινωνία, θα υποχωρήσουν. Ο άνθρωπος που αγαπάτε, θέλει να σας μιλήσει και για πιο σοβαρά πράματα που σίγουρα συσχετίζονται ακόμη και με έναν γάμο!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΠΑΣΑΣ

Μια θετική περίοδος μέχρι και την νέα σελήνη του Δεκεμβρίου, που σίγουρα θα σας κάνει να πάτε πιο κάτω…σε αισθηματικές υποθέσεις που τώρα έχει η ώρα για να τις ολοκληρώσετε …προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΟΝΤΑΣ

Κάποια καλά οικονομικά ζητήματα, έχουν έρθει στην επιφάνεια από την μεριά του συντρόφου σας, όπου και θα πρέπει να συμμετέχετε και μέχρι αυτά να λυθούν μόνιμα. Οι τρίτοι καλό θα ήταν σε όλα αυτά να μην εμπλακούν.

Σμυρνέικη Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Ποια ζώδια θα έχουν ειδήσεις από το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει?

ΛΕΩΝ : Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ

Είστε ανάμεσα σε διλήμματα, που όμως θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε τι αξίζει στην ζωή σας και τι πρέπει, άμεσα να ξεπεράσετε. Παλιές φιλίες, προβληματικές σχέσεις κτλ, θα αφεθούν στο παρελθόν. Ένας έρωτας σας πλησιάζει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ

Είστε αποφασισμένοι, μέσα σε αυτήν την νέα εβδομάδα -22/11, να κάνετε κάποιες πιο ώριμες συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, γύρω από το πώς θα ήθελε αυτή η σχέση να συνεχίσει. Ίσως και κάτω από μια πιο επίσημη δέσμευση.

 

ΖΥΓΟΣ :  ΤΟ ΠΥΡ

Υπάρχουν διάφορα κουτσομπολιά που θα έρθουν στον δρόμο σας, γύρω από το παρόν και την τρέχουσα αισθηματική ζωή, κάποιου ατόμου που μήνες τώρα σας έχει τραβήξει την προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΚΙΛΙΜΙ

Μέσα σε αυτό το τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα δεχτείτε πολλές επικοινωνίες, αλλά και επισκέψεις από το παρελθόν σας. Μέσα σε όλα αυτά που θα γίνουν, ίσως και κάποιες δειλές επανενώσεις να κάνουν την εμφάνιση τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΝΑΤΟΛΗ

Μετρήστε τα υπέρ και τα κατά, όλων αυτών που λαμβάνετε μέσα στον δεσμό σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μάλλον είστε δυσαρεστημένοι, που δεν υπάρχει πρακτική εξέλιξη γενικότερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ

Θα πρέπει να διώξετε από το μυαλό σας, όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με τον άνθρωπο σας. Υπάρχει ήδη στην ζωή του μεγάλη πίεση από τρίτους παράγοντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο 3ήμερος ΓΑΜΟΣ

Αυτά που λέτε μάλλον έχουν τραβήξει την ερωτική προσοχή κάποιου γνωστού ή και  φίλου σας. Πιθανόν και προσεχώς να λάβετε προτάσεις για ρομαντική έξοδο.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΞΕΝΟΣ ΙΠΠΕΑΣ

Τα σημάδια που βλέπετε από κάποιον γνωστό σας, δεν είναι και τόσο φιλικά …αλλά ίσως αισθηματικά. Υπάρχει πέριξ μια ερωτική χροιά, που σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας αποκαλυφθεί.