Χαρτομαντεία KISMET – Επικοινωνίες με νόημα και νέες προτάσεις

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 25ήμερο:

Κριός   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ

Ένα κουραστικό διάστημα έρχεται που θα χρειαστεί να δείξετε τις συνολικές αντοχές. Εσείς οι ελεύθεροι, θα έχετε και πρωτότυπα φλερτ… που θα ζεστάνουν την καρδιά σας.

Ταύρος Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ένα νέος μήνας… που θα έχει από όλα. Παλιούς φίλους να σας αναζητούν, απαιτήσεις ψυχαγωγίας από τον άνθρωπο σας, αλλά και μια καλή είδηση οικονομικού περιεχομένου.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ

Οι αλλαγές που έχετε δει στην συμπεριφορά του συντρόφου σας, θα λήξουν. Ήταν μια δύσκολη φάση, για τον ίδιο. Θα μάθετε λεπτομέρειες που αγνοούσατε. Όλα θα ισορροπήσουν.

 

Καρκίνος ΤΑ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ  

Μην εμπιστεύεστε κανέναν. Αυτό που έχει τώρα την σημασία του, είναι να δείτε τι θέλετε να πετύχετε σε εργασία και οικονομικά δεδομένα. Όλα τα άλλα απλά ξεχάστε τα.

Λέων ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Είστε έτοιμοι, για αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Αυτό που όμως θα πρέπει να κοιτάξετε πιο επισταμένα είναι τα επαγγελματικά και τις απαιτήσεις τους.

 

Παρθένος ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ

Το άτομο που αγαπάτε, θέλει να σας μιλήσει άμεσα για όλα αυτά που δεν έχει προσφέρει ακόμη. Από τον Δεκέμβριο επιτέλους θα βρείτε την κοινή σας πορεία.

 

Ζυγός ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Πολλά τα φιλικά πρόσωπα, που θέλουν να σας φέρουν σε επαφή με τον απόμακρο σας σύντροφο. Είναι θέμα λίγων ημερών, για να δείτε το άτομο αυτό από κοντά!

Αιγυπτιακή ΤΑΡΩ – Τα αντίθετα και τα διαφορετικά… πάντα θα έλκονται

Σκορπιός Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί, σε  κάποιον για να κερδίσετε την καρδιά του, θα πρέπει να τα κάνετε και πράξεις. Η θέση σας σίγουρα είναι πολλή λεπτή.

 

Τοξότης ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Εσείς αυτό το Φθινόπωρο, δεν ξεκουραστήκατε αρκετά. Ωστόσο οι φιλίες που έχετε κάνει, θα συνεχίσουν να σας συνοδεύουν και μέσα στο  υπόλοιπο 2022.

 

Αιγόκερως ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Μην λέτε – αναφέρετε πολλά στον καινούργιο σας σύντροφο, για την ζωή σας και ειδικά την παρελθοντική. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι το παρόν σας.

Υδροχόος ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Ένα διάστημα που έχει πολλά να σας διδάξει. Φίλοι, συνεργάτες και γνωστοί, θα περάσουν από την κρησάρα σας. Λίγοι θα μείνουν και άξιοι μόνο.

 

Ιχθείς ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΟΔΟ

Ο σύντροφος σας, έχει πολλές εκπλήξεις. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, τις επόμενες ώρες θα λάβετε προτάσεις για συγκατοίκηση ή και γάμο.