Χαρτομαντεία της Χανούμισσας – Μυστικά που θα έρθουν στην επιφάνεια

Προβλέψεις για το επόμενο 25ήμερο:

 

Κριός  ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ

Δεν εξαρτάτε πλήρως και μόνο από εσάς η επιτυχία ενός δεσμού. Αυτό είναι και μια ανάλογη ευθύνη στον σύντροφο σας,  που πρέπει να του υπενθυμίσετε.  Οι όποιες αλλαγές θα σας ικανοποιήσουν.

Ταύρος Η  ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ

Η αξία σας είναι μεγαλύτερη από αυτή που νομίζετε, άρα μην κάνετε άλλα επικοινωνιακά λάθη! Αν δεν είστε συμβατοί με κάποιο άνθρωπο, απλά πηγαίνετε πιο κάτω. Ήδη κάτι σας ψάχνει!

 

Δίδυμοι ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Ο τύπος σας, σαν δυναμικά ζώδια… έχει σίγουρα μεγάλη έλξη στο αντίθετο φύλο, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βγείτε από την ρουτίνα σας άμεσα. Οι έρωτες σας αναζητούν.

 

Καρκίνος ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Είστε αποφασισμένοι, μέσα στις αρχές του νέου μήνα, να απομακρυνθείτε από άτομα και ερωτικές ιστορίες που δεν έχουν κάτι ποιοτικό να σας προσφέρουν.  Το τι θέλετε το ξέρετε.

Αιγυπτιακή ΤΑΡΩ – Τα αντίθετα και τα διαφορετικά… πάντα θα έλκονται

Λέων ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Δεν είστε ακόμη μέσα σε κάποια ποιοτική σχέση και ήδη το μυαλό σας, έχει στραφεί προς την εργασία και την κοινωνική σας ζωή. Ο νέος μήνας θα έχει εκπλήξεις.  

 

Παρθένος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Αυτά που έχετε σκεφτεί τόσο καιρό, χρειάζεται στο τώρα να τα ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας, που θέλει να ξέρει τι θα κάνετε στο επόμενο διάστημα.  Έχει και αυτός τις προτάσεις του.

 

Ζυγός Ο ΘΡΟΝΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι γεμάτες από καλές αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας με την Σελήνη. Μπορεί και να πέσετε πρόσωπο με πρόσωπο …με κάποια παλιά σας αγάπη.

Σκορπιός ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ

Τα συναισθήματα έχουν δυναμώσει, από την μεριά του συντρόφου σας… και πιθανόν και άμεσα … σε αυτό το Σαββατοκύριακο 27+28/11 να κάνει πρόταση για δέσμευση. 

 

Τοξότης Ο ΗΛΙΟΣ

Μην φιλοσοφείτε πολύ αυτές τις ημέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καθορίσετε τους στόχους σας και να δράσετε. Όλα τα άλλα θα τα κάνει το σύμπαν για εσάς.

 

Αιγόκερως ΤΟ  ΠΑΙΔΙ

Είστε στο  ρομαντικό στόχαστρο κάποιου πρώην σας, και μάλλον από την καινούργια εβδομάδα, θα ειδωθείτε. Κρατήστε τον ενθουσιασμό και την αγωνία σας. Έρχονται πολλές προτάσεις.

 

Υδροχόος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Υπάρχουν κάποιες πρακτικές αγκυλώσεις στην ζωή και την καθημερινότητα που συντρόφου σας, αλλά από τον νέο μήνα, όλα θα προσπεραστούν. Κάποιοι θα κάνουν και επόμενα κοινά βήματα.

Ιχθείς ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΒΟΔΙ

Κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ, και μην κάνετε υπερβολικές προσπάθειες για να εντυπωσιάσετε τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί. Οι μέρες σας φέρνουν και ξαφνικό χρήμα… που θα σας λύσει πολλά ζητήματα.