Κλασσική Χαρτομαντεία – Δεκέμβριος ο μήνας των αισθηματικών επανενώσεων

Μηνιαίες προβλέψεις:

Κριός  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Κάτι έχει αλλάξει προς το θετικότερο μέσα στην ζωή σας και την σχέση σας. Αυτό το έχει αισθανθεί… και το συντροφικό σας έτερο, και θέλει να σας μιλήσει για τα επόμενα σας σχέδια.

Ταύρος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Θα χρειαστεί να προσέξετε όλες τις λεπτομέρειες, που έρχονται από αυτήν την καινούργια γνωριμία, που έχει κάνει την εμφάνιση της στην ζωή σας. Τα φαινόμενα απατούν.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Οι εξελίξεις μέσα στην σχέση σας, τρέχουν και εσείς ακόμη δεν έχετε καταλάβει τίποτα. Από την επόμενη εβδομάδα, θα έχετε δεσμευτικές προτάσεις, από τον άνθρωπο σας.

 

Καρκίνος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Θα σας βγει μια περισσή καλλιτεχνική διάθεση, αυτές τις ημέρες ίσως και ένας ρομαντισμός, για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Οι γιορτές αυτές φέρνουν εκπλήξεις.  

ΤΑΡΩμαντεία Προσώπων – Απαντήσεις για το παρελθόν και το μέλλον

Λέων ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, θα έχετε βρει τους επικοινωνιακούς τρόπους, για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας έχει ανοίξει το πράσινο φως!          

 

Παρθένος ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Μέχρι να καταφέρετε να δείτε τον σύντροφο σας, εσείς θα πρέπει να έχει ετοιμάσει τις δικές σας προτάσεις, που μπορούν να συνδυαστούν για το κοινό σας μέλλον.

 

Ζυγός ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Δεν χρειάζεται να έχετε τελικά καμία αγωνία, για το πώς σας βλέπει κάποιος που έχετε βάλει στο ρομαντικό στόχαστρο σας. Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο 27+28/11 θα υπάρξουν νέα του.


Σκορπιός ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Οι σκέψεις και οι συναισθηματικές σας δράσεις, τελικά είναι προς δύο αντίθετες κατευθύνσεις. Αυτό θα πρέπει να το περιορίσετε και να πάρετε αποφάσεις ζωής. Μιλήστε σε αυτόν που σας ενδιαφέρει… και πάρτε τις απαντήσεις σας.

 

Τοξότης ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Οι νέες γνωριμίες και τα δυνατά φλερτ σας έχουν ξεσηκώσει. Εσείς που είστε μόνοι σας, θα καταφέρετε να βρείτε πλέον τον σωστό σύντροφο που θα γεμίσει την καρδιά σας. Και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Οι τελευταίες ημέρες του μήνα…θα σας δώσουν χρήματα από εκεί που δεν τα περιμένετε. Σκεφτείτε πως θα τα αξιοποιήσετε το καλύτερον δυνατόν! Οι επανασυνδέσεις, θα σας απασχολήσουν μέσα στον Δεκέμβριο.

Υδροχόος ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι θέσεις και οι απόψεις του αγαπημένου σας, δεν σας αρέσουν πλέον και τόσο πολύ.  Ότι και να είναι αυτό που σας ενοχλεί, διορθώστε το άμεσα. Μέσα στον Δεκέμβριο, θα έρθουν προτάσεις δέσμευσης.

 

Ιχθείς Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Προφυλάξτε τον εαυτό σας, από λάθη και τρίτες καταστάσεις που δεν σας αρέσουν. Δεν είστε περίεργοι σαν ζώδια, άρα συνεχίστε με την δική σας ζωή. Κάποιος παλιός σας έρωτας προσεχώς, θα σας αναζητήσει.