ΤΑΡΩμαντεία Προσώπων – Απαντήσεις για το παρελθόν και το μέλλον

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μην χάνεστε μέσα σε φλερτ και μην δίνετε τόσο από τον πολύτιμο χρόνο σας σε άτομα, που έχουν δείξει ότι απλά παίζουν! Όχι, οι άνθρωπος δεν αλλάζουν όσο και εσείς να εύχεστε το αντίθετο. Τα έχετε περάσει στο παρελθόν. Μια νέα αγάπη, από το νέο διάστημα του Δεκεμβρίου έρχεται.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Πολλά αυτά τα θετικά που ζητάει να μιλήσει μαζί σας το συντροφικό σας έτερο. Θα ακούσετε φρέσκιες προτάσεις που σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε ασφάλεια και ηρεμία. Οι ελεύθεροι θα λάβουν και μια είδηση – νέο από το χαμένο τους ρομαντικό παρελθόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα. Τώρα που εσείς έχετε βρει χρόνο για τον εαυτό σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο που έχει τραβήξει την αισθηματική σας προσοχή. Σίγουρα έχει πολλά να σας ανακοινώσει και αυτός.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Από σήμερα και μέχρι την είσοδο του 2022…  έχετε πολλά να ακούσετε από φιλικά σας πρόσωπα, για τον πρώην σας που μάλλον έχει ξανα-φτιάξει την ζωή του! Μην σας πτοεί, αντιθέτως από τον Δεκέμβριο σας περιμένουν και εσάς μεγάλες και μοιραίες αλλαγές στην ζωή σας.

Σμυρνέικη Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Ποια ζώδια θα έχουν ειδήσεις από το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει?

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μπερδεμένα είναι τα λόγια και ακατανόητες οι πράξεις, που έρχονται από τον σύντροφο σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τώρα χρειάζεται να μιλήσετε εσείς πιο κάθετα και αληθινά, έτσι ώστε οι ισορροπίες να έρθουν και πάλι μέσα στον δεσμό σας. Φάση ήταν και τελείωσε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Αλλαγές και πάλι θα έχετε στον εργασιακό σας τομέα. Αυτά που ήδη κάνετε, και άλλα τόσα που θα απαιτήσουν οι γύρω σας. Όπως και να είναι τα πράματα, έχετε την πλήρη εύνοια του σύμπαντος, που όλα εν τέλει θα τα φέρετε εις πέρας. Μια παλιά σας αισθηματική υπόθεση, προσεχώς θα σας αναζητήσει.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Αν τελικά τα πράματα και οι εξελίξεις, μέσα στην σχέση σας, δεν τρέχουν όπως εσείς τα έχετε ονειρευτεί, τότε πιθανόν και να πρέπει άμεσα να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας και να βρείτε τι πιθανόν και να φταίει…έτσι ώστε να το επιλύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Πιθανόν και να πρέπει  τώρα να δείτε την αλήθεια, σε όλα αυτά που έχουν συμβεί και συνεχίζουν να συντελούνται στην αισθηματική σας ζωή. Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και με ποιον! Οι καταστάσεις στα οικονομικά σας, θα έρθουν σε ισορροπία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Οι επικοινωνιακές εντάσεις, που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα στον δεσμό σας, έχουν για ακόμη μια φορά, την αφετηρία τους, στο παρελθόν σας, που κατά καιρούς σας θυμάται και σας αναστατώνει. Βάλτε κάποια στιγμή τα δικά σας όρια!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Η πλειοψηφία του ζωδίου σας, προσεχώς θα προχωρήσει σε δεσμεύσεις. Εσείς που έχετε προσφάτως χωρίσει, από τον άνθρωπο σας, μην ψάξετε ακόμη για κάτι νέο, καθώς όταν επιστρέψετε θα λάβετε πρακτικές προτάσεις για επανασύνδεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Συμβαίνουν πολλά στην ερωτική σας σχέση, και τώρα έχει έρθει η σωστή ώρα και ο καιρός, για να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει θέληση και όρεξη για λύσεις μόνιμες. Τους τρίτους αφήστε τους έξω από όλο αυτό.

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα μέσα στην οικογενειακή – αισθηματική σας ζωή, πιθανόν και να σας έχουν κρούσει τον κώδωνα ότι κάτι από την μεριά σας, θα πρέπει να διορθώσετε. Οι συζητήσεις με το ταίρι σας, σίγουρα θα σας διαφωτίσουν.