Χαρτομαντεία Κατίνας – Άνοιγμα επικοινωνιών με το παρελθόν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

 

Κριός ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα θα λάβετε από κάποιο αγαπημένο σας άτομο. Μέσα στον καινούργιο μήνα, θα ξεκινήσουν και τα πρώτα τρυφερά ραντεβού – θετικές συναντήσεις.

Ταύρος  ΑΤΤΑΡΤ – ΤΟ ΦΩΣ

Η καρδιά σας, μπορεί να έχει πικραθεί από τις λάθος συμπεριφορές του ατόμου που έχετε ερωτευτεί, αλλά αυτό αλλάζει. Λύσεις και υποχωρήσουν πλησιάζουν.

 

Δίδυμοι ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Τα συναισθήματα κάποιου τόμου, που κινείται στον φιλικό περίγυρο σας, θα σας αποκαλυφθούν τις επόμενες ώρες. Να είστε έτοιμοι για κάθε πιθανή πρόσκληση.

 

Καρκίνος Η ΚΑΡΔΙΑ         

Σχόλια που έχετε ακούσει για το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά δεν είναι τώρα στην ζωή σας, ίσως και να σας ενθαρρύνουν για να κάνετε μια παραπάνω επικοινωνιακή κίνηση.

Κλασσική Χαρτομαντεία – Δεκέμβριος ο μήνας των αισθηματικών επανενώσεων

Λέων Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας, και να μην κυνηγάτε κανέναν. Πιθανόν και να έχετε αφεθεί μόνο… στο τι θα σας προσφέρουν οι άλλοι. Λάθος λοιπόν.

 

Παρθένος ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Ρομαντική διάθεση και λόγια με πολλά  υπονοούμενα έχετε καταλάβει, από κάποιον γνώριμο σας. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα -29/11, θα τύχετε και κάποιας πιο προσωπικής συνάντησης.

 

Ζυγός ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ

Από σήμερα και μέχρι να συναντηθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε, θα πρέπει συνολικά να σκεφτείτε, τι πρέπει να κάνετε και τι να προτείνετε, σαν επόμενα βήματα σας.

Σκορπιός Ο ΗΛΙΟΣ

Είστε κυκλοθυμικοί και το ξέρετε. Αυτό που όμως έχει αρχίσει και κουράζει το ταίρι σας, είναι ότι δεν έχετε πάρει ακόμη τις τελικές αποφάσεις, γύρω από μια δέσμευση.

 

Τοξότης Η ΚΑΜΗΛΑ

Κοινοί γνωστοί με το άτομο, που έχετε μέσα στις ερωτικές σας σκέψεις, θα σας μεταφέρουν νεότερα. Μπορεί και σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρξει και μια προσωπική σας πρόσκληση.

 

Αιγόκερως Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Πολλά αυτά που δεν ξέρετε για τον άνθρωπο σας. Μέσα από κάποιες τυχαίες σας επαφές με το οικείο του περιβάλλον θα μάθετε προς έκπληξη  σας αρκετά!

Υδροχόος Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Ευτυχώς αυτό το χρονικό διάστημα, η πλειοψηφία του ζωδίου σας, είναι σε μοναχική φάση. Θα έχετε όμως και περισσότερο χρόνο για την οικογένεια σας, που έχει την ανάγκη σας. Οι έρωτες έρχονται από τον Δεκέμβριο.

 

Ιχθείς Ο ΝΕΙΛΟΣ

Πάνω στην αλλαγή του ζωδιακού μήνα, και πριν να έρθει το 2022, πολλοί από εσάς, που έχουν χωρίσει θα βρουν ευκαιρίες για μια άμεση επανασύνδεση. Κάτι ξεκινάει από τις προσεχείς ημέρες.