Οι κάρτες της DESTE προβλέπουν για το Καλοκαίρι…επανασυνδέσεις αλλά και νέους μοιραίους έρωτες

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός  Η Άγκυρα

Μέσα στου χώρους των φιλικών σας συναναστροφών, υπάρχουν πολλά φλερτ και  ιδιαίτερα πλησιάσματα που σας έχουν βάλει σε ωραίες σκέψεις. Ακόμη μην κάνετε κάτι καθώς υπάρχουν και αρκετά περίεργα σχόλια προς εσάς.

Ταύρος  Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Δεν μπορείτε να μην δώσετε σημασία σε όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην αισθηματική  ζωή σας! Το ταίρι σας, βιώνει κάποια δικά του προβλήματα που θέλει να σας τα απαριθμήσει για να βρείτε μαζί τις λύσεις.

 

Δίδυμοι Ο  Ήλιος

Μια καινούργια αισθηματική  ιστορία, ήδη έχει αρχίσει και χτίζεται στην προσωπική σας ζωή και αυτό σας έχει χαροποιήσει αλλά και σας έχει κάνει να μην σκέφτεστε τα παλιά. Τώρα και στην εργασία σας, θα έχετε μια αλλαγή.

 

Καρκίνος Το Δέντρο

Μόνο καλύτερες και πιο άνετες θα είναι οι μέρες μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς με το άτομο που αγαπάτε, θα συναντηθείτε και θα  μιλήσετε για όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας τον τελευταίο καιρό.

 

Λέων Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Ξέρετε ότι αυτός που αγαπάτε, έχει ακόμη μέσα στην καθημερινότητα του, πολλά και σημαντικά προβλήματα. Δεν χρειάζεται άμεσα να τον πιέσετε, παρά μόνο να μιλήσετε για όλα αυτά που θέλει να σας εκμυστηρευτεί.

Μαντικές κάρτες της Χανούμισσας – Οι διαδρομές των αισθημάτων θα ξανασυναντηθούν

Παρθένος Το Γράμμα

Σίγουρα μπορείτε και καλύτερα.  Υπάρχουν κάποιες θετικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή και επάγγελμα που θα σας κάνουν να περάσετε σε έναν πιο ποιοτικό τρόπο δράσης και εξέλιξης.

 

Ζυγός  Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Είστε μέσα στο μυαλό και την καρδιά του ατόμου που έχει όμως με δική του θέληση, φύγει από την καθημερινότητα σας. Αυτό από το τέλος του Μαΐου, θα μεταφραστεί σε μια σειρά… από προσεγγίσεις για άμεση επανασύνδεση.

 

Σκορπιός Η Μπρατσέρα

Εκφράστε όλα αυτά που θέλετε στον άνθρωπο σας, έτσι ώστε να καταλάβετε τι ζητάτε από αυτόν. Είναι μια εξαιρετικά καλή εποχή, που μπορείτε μαζί να κάνετε πολλά πράματα και να πάτε ακόμη και σε γάμο!

Τοξότης Ο Κήπος

Οι χωρισμένοι και οι ελεύθεροι, μέχρι το τέλος του Ταύρου θα έχουν πάνω στο μονοπάτι τους, μια καινούργια γνωριμία, που σε γοργούς ρυθμούς μπορεί και να γίνει μια όμορφη ιστορίας αγάπης.

 

Αιγόκερως Αράλ –  Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Πολλές οι ανάγκες που υπάρχουν σε αυτήν την σχέση, που έχει πάρει μια μορφή που σίγουρα δεν σας αρέσει. Τώρα χρειάζεται να έχετε την υπομονή, μέχρι το ταίρι σας να σας αποκαλύψει, αυτά που χρειάζεται να ξέρετε.

 

Υδροχόος  Ο Δρόμος  

Μην δεσμεύεται την ζωή σας μέσα σε καταστάσεις και πρόχειρες σχέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα και στις ανάγκες σας. Μπροστά σας και από Ιούνιο, θα έχετε νέες γνωριμίες που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Ιχθείς Η Κουκουβάγια

Έχετε σίγουρα καταλάβει, ότι το συντροφικό σας έτερο, έχει ακόμη κάποιες επικοινωνιακές παρτίδες με το παρελθόν του! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό καθώς δεν υπάρχει επανασύνδεση ή κάτι ανάλογο!